Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Ja prdl

Polecane posty

Gość gość
HIM, ale bym Cię bzykał. Dziewczyno lizałbym Cię po obydwu dziurkach do utraty tchu, pieścił języczkiem Twoją różowiutką muszelkę, drażnił wilgotnym językiem Twoją nabrzmiałą łechtaczkę i wwiercał się tym językiem głęboko w tyłeczek... 😘

Gość gość
na serio oszczędź nam tych szczegółów him :/ kafeteryjna ekshibicjonistka, już nawet piszesz kiedy indianie przyjdą, bez przesady...

Gość gość
HIM napisz jaki seks lubisz najbardziej....oral, klasycznie, a może jakieś konkretne pozycje? Lubisz minetki?

Gość gość
wypiertalaj bucu stąd !! Zasrańcu j****y !!!

Gość prawik26
wysokie libido to skarb który trzeba pielęgnować, to dar ci co go nie mają marzą o nim w tym i ja

Gość gość
ta to juz zrobi wszystko by zwrocic na siebie uwage masakra

Gość prawik26
to nic, naucz się nad nim panować a jak już znajdziesz sposobność to przynajmniej będziesz mogła zaznać prawdziwej rozkoszy a ktoś bez libido libido ma smutne życie bo nic go nie podnieca jest pozbawiony całej zabawy z bycia mężczyzną czy kobietą

Gość prawik26
his twoje perypetie mnie motywują żeby się nie poddawać i walczyć o swoje za to i taką cie lubię także głowa do góry

Gość prawik26
pierwsze uczucia przeminą i wtedy bez seksu będzie trudno poza tym seks to zdrowie, zgrabna figura, odstresowanie, poczucie atrakcyjności i inne takie rzeczy muszę już iść nara

Gość gość
teraz sie pozbędziesz libido a co potem jak on juz będzie chciał sie z tobą seksić? wtedy ty nie będziesz chciała bo zlikwidujesz libido...