Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drony szpiegują to fakt

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie że drony szpiegują . Są wszędzie na naszym niebie. Sam widziałem z początku myślałem ze to satelita sztuczny ale jak zaczął się poruszać raz w jedną raz w drugą stronę to zwątpiłem

Gość gość
to nie był sztuczny satelita xD xD xD hahah co za brednie skąd wiesz że to był dron?? mogło to być tysiąc innych rzeczy .. a ty od razy dron....

Gość gość LeonII
Bez paranoi. Po pierwsze, drony są jak najbardziej przydatne, np w patrolowaniu granic. Po drugie problemem jest "cywilny" dostęp do dronów, bo jeżeli używasz ich nie komercyjnie, to praktycznie nie ma przepisów to regulujących (o ile nie naruszasz innych przepisów, czyli możesz przelecieć nad działką sąsiadki bodaj jeżeli lecisz wyżej niż 100m, ale nie możesz nagrać jak się nago opala - tak mniej więcej, zresztą dokładniejsze informacje co można a co nie polecam poszukać na specjalistycznym jakimś forum, np droneclub.pl ) Tak więc z tym szpiegowaniem bez przesady, nie mniej na upierdliwych sąsiadów trzeba uważać...

Gość gość
Ja kiedyś szedłem chodnikiem i podleciał do mnie taki dron z kamerą, ale chciałem mu zajebać butelką z browara, bo akurat sobie siorbałem i spie/r/dolił szybko. W ogóle to fajna zabawka do podglądania bo ciche to jest