Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I wyslji chlopa do sklepu

Polecane posty

Gość gość

Polazlo to ciele , kazalam kupic chusteczki wilgotne kuchenne i kilo indyka i co przyniosl ? Chusteczki owszem ale dla bobasa z promocji mowi tez wilgotne i mozna nimi wycierac , a mieso przyniosl kilo schabu bo indyka nie bylo .....

Gość gość
Ciesz sie ze w ogole cos kupil :)

Gość gość
I czego się go czepiasz babo? Chusteczki to chusteczki,.a mięcho to mięcho. Zamiastpisać na forum weź się za gary ;)

Gość gość
Tylko ze ja wieprzowiny nie jem !!! A co do garow to obiad sie juz robi wiec mam czas pisac :p

Gość gość
no to idź sama do sklepu i kup sobie indyka a te schabowe zrób jemu będzie miał na tydzień jedzenia :)

Gość gość
standard, ciesz sie ze nie zapomnial:D Ostatnio mi maz mial kupic podpaski, wrocil z wkladkami.

Gość gość
No tak musze zrobic, isc sama do sklepu , on zas mina i foch , bo przeciez wszystko kupil ha ha Jak bedzie chcial kiedys zeby kupic mu piwo to ja kupie sok bo piwa nie bylo ... I niech ma :p ach te chlopy

Gość gość
faceci to takie nieogarnięte tumany, że brak słów

Gość gość
Moj ostatnio,kupil spodnie synkowi 3 pary takich samych !!!! Kazalam mu kupic kilka par bo maly targa gacie jak byk , prawie byly promocje w smyku , to mysle kupie ze 3 pary , no to kupil ale identyczne , dobrze ze lajza wziela paragon i wymienilam na inne

Gość gość
To masz autorko kalekę domowego, a nie chłopa, który pewno nawet nie sprząta skoro nie potrafi chusteczek rozróżnić.

Gość gość
ja pierdziele. mogł zadzwonić i spytać :D okropieństwo

Gość gość
mój jak wysłałam go po podpaski to przyniosł mi jakieś waciane 5 centymetrowe wkładki dla osób które nie trzymają moczu także u ciebie nie jest źle...

Gość gość
:D piszcie dalej o swoich kalekach bo smieszne to jest

Gość gość
jest sposób - ja swojemu zawsze pokazuje opakowanie i mają być takie same - albo jak dzwonie że ma zrobić zakupy to wysyłam mailem foty to chodzi po sklepie z telefonem i szuka - a głupek zamiast zapytać ekspedientki gdzie takie coś jest to łazi mi sierota po sklepie bo honor zapytać nie pozwala ;/ albo z innej beczki - robię mu na śniadanie 3 kanapki i jest ok - jak sam sobie robi to zawsze ale to zawsze zrobi 4 i jedną zostawia bo twierdzi że już nie da rady...

Gość gość
gość dziś A gdziez on to prawie znalaz ha ha

Gość gość
Ja mojego wysłąłąm kiedys po zakupy do lidla, mówię, żeby gazetkę wziął (ta lidlową), to nie wziął bo (cytuję): nie było na liście.

Gość gość
no to się pochwaliłyście jakich inteligentnych i zaradnych mężów macie

Gość gość
Po tym temacie widać jakie dno pod dachem trzymają faceci... " głupek, kaleka". Współczuje tym samcom

Gość gość
gość dziś Ja mojego wysłąłąm kiedys po zakupy do lidla, mówię, żeby gazetkę wziął (ta lidlową), to nie wziął bo (cytuję): nie było na liście. xxx :D :D :D

Gość gość
Gościu wyżej, co prawda boli? Sam taką offermą jesteś? Akurat głupek czy gapa to są normlane określenia i jeśli ktoś nawet nie potrafi głupich zakupów zrobić to ciężko go nazwać inaczej. A po drugie to ty chyba jeszcze nie widziałeś jak "pięknie" (czyli wulgarnie i prymitywnie) faceci się tu o swoich kobietach/żonkach wypowiadają.

Gość gość
Moj ostatnio nie wiedzial jak przebrac dziecko , dzwoni pyta jak i co .... wracam do domu a malutka ma pieluche zalozona na lewa strone ... odwrotnie .. i nie wiem jak on to ubral bo kaftanik miala zapiety na plecach zamiast z przodu W dodatku z 10 pieluch r*********h po domu z urwanymi przylepcami bo twierdzil ze sa zepsute i nie lepia sie boze.....

Gość gość
też mnie rozwalił post z tą gazetką :D

Gość podpaska z 12 44
hahahaha chyba w rossmanie o ile dobrze pamiętam

Gość gość
Wiec wszyscy panowie tacy sa nieudolni :D

Gość gość
Mój nigdy nie popełnił takiej gafy. Zawsze kupuje to o co go poproszę. Skąd wy tych facetow bierzecie?

Gość gość
Oj bo faceci sa inaczej skonstruowani, nie ma się co dziwic, mamy inna naturę i akurat to z tymi zakupami widac, ale dla mnie to nie jest ani trochę żałosne:)

Gość gość
Thineczka vel HIM ty nie masz faceta :o

Gościu nie jestem żadną/żadnym HIM ani czymś podobnym i chyba sama najlepiej wiem kogo mam,więc Cię rozczaruję :)

Gość gość
bo chłopy tak maja i jak ta mam trzeba dokładne wydawac polecenia a nie tylko same ogulniki