Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Janek 2mln

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość Janek 2mln

Witam Zaglądam czasem na to forum, ale jeszcze nigdy nic nie pisałem. Może coś doradzicie. Mam 28 lat, jestem z jedną kobietą(2 lata ode mnie młodsza) od 3 lat , jesteśmy razem szczęśliwi, wszystko się układa. Ale jestem problem z seksem. Na początku związku kochaliśmy się codziennie lub co drugi dzień, ponad to skłonna była do eksperymentów i niczego się nie bała. Tak było przez ok. 2 lata, ale ostatnio, to nawet raz na tydzień nie chce dać, jak już widzi, że bardzo cierpię zrobi mi laskę, ale na szybko widzę, że się nie wczuwa. Jak już się kochamy do dziewczyna potrafi dojść nawet 2-3 podczas jednego stosunku, tak że to nie jest tak że, jej się nie podoba. Ogólnie tłumaczy się, że ją coś boli, innym razem depresja, innym razem ktoś przyjdzie, albo jest zmęczona, albo po prostu nie ma ochoty. Jest mi bardzo ciężko wydaje mi się że seks co 2-3 w tym wieku jest całkiem normalny, a tu taki klops. Dodam jeszcze, że traktuję ją bardzo dobrze i dostaje wszystko czego potrzebuje . Chodzę również do pracy i pomagam jej w pracach domowych (dziewczyna nie pracuje). Próba rozmowy spełza na niczym, mówi że nie ma ochoty i żebym o tym nie gadał bo jeszcze bardziej jej się odechciewa. Macie jakiś pomysł co robić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować