Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psy wałęsające się po wsi, co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio szłam z moja 2 letnią córką do sklepu i dobrze że w porę zauważyłam tą watachę, było ich 6 może 7. To nie są psy bezpańskie mają swoich właścicieli a najlepsze jest to że nawet pies sołtysa tam biegał. Poradźcie co mogę zrobić znaczy gdzie to zgłosić. Rozmawiałam z sołtysem to on powiedział że jego pies nie gryzie. No szlak mnie trafił. Co z tego że na podwórku jest potulny skoro w grupie może być agresywny. Pomóżcie.

Gość gość
chora mamuśka, która zaszczepi w dziecku lęk przed psami :O wyprowadź się do miasta jak Ci na wsi nie pasuje a nie udajesz francuskiego pieska, a pewnie w gumiakach krówkę doisz

Gość gość
Widac cieczka we wsi wiec psy lataja ha ha

Gość gość
Kup pistolet pneumatyczny na śrut. Lub gaz pieprzowy w aerozolu. Ewentualnie załatw długi, zaostrzony na końcu kij.

Gość gość
Mój pies nie lata. W dzień jest w kojcu a na noc puszczam go i jego miejsce jest pod drzwiami. Zgłoś dzielnicowemu. Niech porozmawia z właścicielami jak to nie pomoże to powiedz ze zawiadomisz media. Zobaczysz że to zadziała

Gość gość
zalatw arszenimu kup kelbasy taniej nafaszeruj i nakarm to g***o palentajace sie bez wlasciciela. Niemiej litos i bo jak dziecko pogryza czy nawet ciebie to bedzie zapuzno. A tych kochajacy h pieskow osraj masz prawo sie bronic przed tym pzim guwnem kazdy srodek jest dobry jak skuteczny. Pies sie niebedzie piertolil jak bedzie zyć szarpać klami ty tez sie niepiertol:-)

Gość gość
P*****lnięci jesteście wszyscy. Autorko zadzwoń do gminy lub do straży miejskiej. U mnie był ten sam problem i w ten sposób my mieszkańcy to załatwiliśmy.

Gość gość
jak byłam dzieckiem pies sąsiada też tak biegał, był agresywny. Noszę ze sobą gaz pieprzowy w razie jakby jakiś kundel mnie chciał zaatakować

Gość gość
13.45 życzę ci wszystkiego co najgorsze , mam nadzieję że do końca 2015 umrze ktoś ci bliski

Gość gość
To ja autorka, wiecie chodzi o to że nie tylko ja się boję obok nich przechodzić. Rozmawiałam wczoraj z sąsiadką i mówiła że ona nie chodzi z dzieckiem na plac zabaw bo boi się obok nich przejść. Dorosły może i by się jakoś obronił ale jak idzie się z dzieckiem to jedyne co zostaje to mieć nadzieję że się na te kundle nie trafi.

Gość gość
a ja noszę gaz pieprzowy na idiotów ;) gdyby te psy były faktycznie groźne to nikt by ich nie puszczał, przewrażliwiona farmerko

Gość gość
Ludzie, to tylko wiejskie Burki latające za sukami i nie są groźne.

Gość gość
Do gość 13.45. Widzisz jest ten problem że właściciel połowy psów w tej grupie to straszny pijak. Nie idzie się z nim dogadać. Właśnie dzwoniłam do straży miejskiej i powiedzieli mi że oni się nie zajmują psami. Nosz cholera jasna.

Gość gość
Zadzwoń do dzielnicowego od tego jest aby pomagać

Gość gość
Jasne nie są agresywne. Ha ha ha widać żaden z was debile w życiu nie natknął się na taką watache. Psy w grupie są najgroźniejsze mimo że na podwórku to potulne burki.

Gość gość
Psy atakują tylko ludzi którzy ich nie znoszą. Pies wyczuwa ludzkie emocje. Do mnie podchodzą takie samotnie biegające psy i domagają się głaskania.

Gość gość
hahah tiaaa teraz "przewrażliwiona mamuśka" ale niech tylko jakiś pies choć draśnie dziecko to wtedy wszyscy z ryjem na nią i zaczynają się wyzwiska od złych, nieodpowiedzialnych matek, żeby następnym razem bardziej uważała itd. itp. :D wasza hipokryzja jest porażająca :) bardzo dobrze, ze autorka dmucha na zimne, powinno się o tym kogoś zawiadomić

Gość gość
zawiadom o tym odpowiedni organ, jeszcze grzywnę właściciele dostaną- i dobrze, głupich właścicieli trzeba karać

Gość gość
Jak straż miejska nie reaguje to dzwon do dzielnicowego i truj mu d**e do skutku. Powinno się reagować na takie zaniedbania jak psy biegając bez smyczy.

Gość gość
Porozrzucaj kiełbasę wpychaną trutką na szczury. Tania i skuteczna metoda.