Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirella19

Studia na ostatnią chwilę

Polecane posty

Gość Mirella19

Dostałam ostatnio wyniki poprawki z matury i zdałam. Orientujecie się gdzie jeszcze rekrutują na studia? Myślę o studiach w Poznaniu, kierunek to rachunkowość albo podatki.

Gość gość
Wydaję mi się że jeszcze można składać papiery, ale pewna nie jestem ja już dawno złożyłam na wsb w Gdańsku.

Mirella19 zapraszam Cię zatem do poznańskiego oddziału Wyższej Szkoły Bankowej. Studia możesz jeszcze podjąć na kierunku Finanse i rachunkowość. Do wyboru masz specjalizacje: Bankowość, Finanse małych i średnich przedsiębiorstw, International Business, Menedżer finansowy, Podatki i doradztwo podatkowe oraz Rachunkowość. Dodam, że warto złożyć aplikację do jutra - 19 września i skorzystać jeszcze z promocji zniżkowej w wysokości aż 700zł. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość gość
Czy już po 19 września ta promocja nie obowiązuję?

Gość jazzylla
A jak to jest z drugim kierunkiem na WSB?

Promocja obowiązuje nadal, jednak uległa modyfikacji. Teraz można skorzystać ze zniżki na wpisowym i oszczędzić 400zł pod warunkiem aplikacji na studia do 30 września. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość ziajka555
A WSB ma jakiś system stypendialny? Oferujecie je studentom?

Gość gość
Czy te zniżki obowiązują w każdym mieście gdzie znajduję się uczelnia?

Ziajka555 na uczelniach Wyższej Szkoły Bankowej oferujemy możliwość uzyskania stpendiów: za wyniki w nauce, socjalnego, dla wyróżniających się, sportowego oraz MNiSW. Wszelkie informacje dostępne są na naszej stronie internetowej http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/stypendia-i-znizki Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

gość wczoraj Czy te zniżki obowiązują w każdym mieście gdzie znajduję się uczelnia? Tak, zniżka obowiązuje w każdym oddziale Wyższej Szkoły Bankowej. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość gość
Na http://www.majka.edu.pl/ jeszcze rekrutuja! Sprawdz sobie koniecznie oferte tej uczelni bo maja bardzo duzo ciekawych kierunkow. Sama studiuje tam Mechatronike i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecic ci http://www.medyk.edu.pl/ Trwaja ostatnie dni rekrutacji, jeśli interesuja cie nauki medyczne naprawde warto!

Gość gość
Ja z kolei jestem bardzo zadowolona ze studiow na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy. Studiuje na Wydziale Lekarskim, zajecia sa prowadzone naprawde ciekawie a atmosfera jest bardzo przyjazna. Polecam!

Gość gość
A ja studiuje bezpieczeństwo wewnętrzne w Wyższej Szkole Gospodarki Euroregionalnej w Józefowie. Wiem ze ten kierunek gwarantuje mi dobra prace dlatego nauka łatwo mi przychodzi :)

Gość Julka_95
Widzę, że nie tylko ja zostawiłam sobie wybór studiów na ostatnią chwilę :) Ja złożyłam dokumenty na zarządzanie w Opolu w WSB. Z tego co wiem to rekrutacja jeszcze trwa, w razie gdyby ktoś jeszcze szukał szkoły.