Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy jaki macie rozmiar i wzrost po ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem pól roku po porodzie a jednak wyglądam tragicznie. Mam celulit na posladkch i udach,uda duże,biodra szerokie,boczki,brzuch. Odżywiam sie zdrowo czasem ćwiczę ale nie lubię tego wiec nie zawsze a mimo to nie mogę schudnąć. Jak wy sobie z tym radzicie...

Gość gość
162, rozmiar czego? ubrania 36/38 zdrowo odżywiasz? jak? ruch jest w tym wszystkim najważniejszy mi się też nie chce, ale chodzę 3 razy w tygodniu na fitness

Gość gość
Ja mam 162 i rozmiar 40..jestem załamana. Jem ciemny chleb ale Malo,dużo owoców i warzyw. Okolo 3 razy w tygodniu jem mięso...fitness Ci pomogl?

Gość gość
To po ciąży zmienia się wzrost??

Gość gość
Ale super,dziekuje Ci. Musze zapisać sie na fitness

Gość gość
koniecznie, ja jestem w klubie 3 razy w tygodniu, a planuję dołożyć jeszcze jeden dzień, jak to mi wyjdzie to zobaczę, ale wszystkie zajęcia są super i nie chcę, żadnego opuścić

Gość Monte Carla
Witam! 7,5 miesiąca temu urodziłam drugie dziecko - aktualnie ważę 56 kg i wzrost 165 cm (tu się nie zmieniło :) )- jak syn skończył 3 miesiące zaczęłam ćwiczyć i ustaliłam że ćwiczyć będę 5 razy w tygodniu - i teraz widzę efekty mojej ciężkiej pracy - rozmiar 34/36 ubrania z okresu przed pierwszą ciążą pasują na mnie więc jestem mega zadowolona bo mogę wrócić do moich starych rzeczy i nie trzeba wymieniać całej garderoby- co do jedzenia to starałam się i staram zdrowo odżywiać bo cały czas jeszcze karmię piersią ale dzięki ćwiczeniom mogę sobie pozwolić na jakieś szaleństwo :) dzięki ćwiczeniom nie mam na udach cellulitu ( co było moim przekleństwem) no i generalnie moje mięśnie się wzmocniły a sylwetka wygląda dużo lepiej - wiem że samą dietą nie osiągnęłabym takich efektów

Gość gość
Rok po porodzie, 162 cm, rozmiar 36, waga 51 kg

Gość gość
Tu autorka. Zazdroszczę Wam i bardzo gratuluje. Ja nienawidzę ćwiczyć w domu wiec może za rok jak będę jechała na wakacje wrócę do rozmaiaru 36 z 40..myslicie ze dzieli fitnessoqi mi sie uda i diecie??

Gość gość
jeśli będziesz systematyczna i co najmniej 2 razy w tygodniu to napewno

Gość gość
pol roku po porodzie 47 kg, 165 cm, rozm ubran 34/36, biust 70E

Gość gość
przed ciaza 53kg, rozniar 34, wzrost 172cm..a teraz tez jest calkiem niezle pol roku po porodzie 55kg 34/36 i nadal 172cm...dodam ze po porodzie musialam przytyc bo wygladalam strasznie jak wieszak....tylek mi znikt to dopiero byla tragedia :D

Gość gość
169cm, 65kg, rozmiar ubrań-38/40, 2lata po cc-w ciazy przytyłam 25kg. Ćwiczę i moje ciało wyglada lepiej :) chce schudnąć jeszcze 5kg i mi wystarczy

Gość gość
Rok po porodzie 55kg i 175 cm. Dużo ćwiczę, żeby dobrze wyglądać.

Gość gość
53 Kilo 166 Po dwoch ciazach... 33 lata

Gość gość
176 cm i 77 kg, rozmiar 38-40, 2 dzieci, mlodsze poltora roku

Gość gość
168cm, rozmiar 42 :) w biuscie i biodrach , a w tali 38-40 zalezy.. Zawsze miałam z tym problem. Czuje sie ok, nie zamierzam sie odchudzac. Mam figure klepsydry :) i 3 dzieci.

Gość gość
170 cm i 60 kg samo nie przyszło. Byłam zawzieta nie wyobrażam sobie żebym przeszła nad tym do porządku dziennego jak robią niektóre kobiety. Restrykcyjna dieta plus silownia min 3 razy w tygodniu. Było ciężko ale warto. W ciazy przytylam 15 kg i czułam się jak wieloryb.