Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taboretbeznogi

Jak zmobilizowac faceta do okazywania uczuc?

Polecane posty

Gość Taboretbeznogi

Probowalam juz wszystkiego, ostatnio sie zapedzilam i zagrozilam ze sie rozstajemy spakowalam walizki i wyszlam. Teraz ma do mnie pretensje ze gram jak dziecko, ze on by w to zagral ale moze 15 lat temu. Jest prywatnym nauczycielem jezyka niemieckiego i utrzymuje dobre kontakty ze swoimi uczniami a w szczegolnosci uczennicami, jak jest w pracy to czatuje z nimi na skypie. O to sie obruszylam a on w tym nic zlego nie widzi. Czy wy dziewczyny zaakceptowalybyscie takie uklady?

Gość Karrola
Musisz z nim spokojnie porozmawiać, wytłumaczyć że to czy będziecie szczęśliwi i będzie wam razem bardzo dobrze zależy tylko od was. Faceci są prości, nie myślą tak uczuciowo jak kobiety i jeśli chcemy żeby okazywali nam więcej uczuć , musimy o tym powiedzieć!Powidz że dobrze jest Ci z nim, ale brakuje ci czasami trochę czułości. Sama też musisz się trochę postarać, czasami zaplanować jakiś niespodziewany romantyczny wieczór, pokazać mu że jesteś piękną i pewną siebie kobietą i że nigdy nie będzie z inna miał lepiej niż z Tobą. Tylko nie możesz go krytykować, ja bym taką rozmowę przeprowadziła jednocześnie lekko flirtując z nim, dałabym mu do zrozumienia, że czegoś mi brakuje i że jak się będzie starał to będzie mu się to opłacało.