Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domodeusz

czy polskiej kobiecie po 30' spieszy sie do ślubu i dzieci ?

Polecane posty

Gość domodeusz

jak w temacie ... czy polskiej kobiecie po 30' spieszy sie do ślubu i dzieci ? czy czują zewnętrzną ale i przede wszystkim wewnętrzną presje aby już jak najszybciej z nowym partnerem wejść w poważny usankcjonowany związek i posiadać dzieci ?

Gość gość
no ja mam 42 lata i nie czuję potrzeby ani ww ani zewnętrznej

Gość gość
slub i dzieci z zalozenia sa na cale zycie co nagle to po diable

Gość kosia11
no właśnie chyba nie bardzo, kobiecie po 35 roku życia czas na dzieci już bardzo ucieka

Gość yyffaa
Jednej sie spieszy , drugiej nie. Ja już od paru lat chciałaby, ale nie ma z kim, to sobie żyję sama. Koleżanka w moim wieku natomiast, może jeszcze męza tro by chciała, ale tez niekoniecznie, a o dzieciach nigdy nie chciała nawet myslec, a teraz też jej się to myślenie nie zmieniło.Tak, że kwestia osoby. Czasami takie "parcie" pojawia się już po 20 stce, aczasem później lub wcale.

Gość gość
Nie mam ochoty na dzieci, a na męża to czekam na najlepszego :D

Gość gość
U wiekscosci kobiet po 30 pojawia sie parcie na dzieciaka po 30. Oczywiscie zdarzja sie wyjatki ze jednak niektore nie chca ale malo jest takich.

Gość gość
Jakby rodziło się do 70 tki to by nie bylo parcia na dziecko (patrz mezczyzni)a tak to mamy okres powiedzmy od 20do 40roku życia (czasem więcej a czasem mniej)a potem to dupa z króla, chociażby się chciało to biologii nie przeskoczysz.

Gość Eklipsa
ja mam 25 lat i mam paarcie na rodzinę i dzieci, ale ze względu na rodzinę mojego chłoapka z którym się sporo już spotykam ochota przeszła mi diametralnie chociaż tęsknota jest. Myślę czy nie lepiej zostawić go i od nowa życie ułożyć, za dużo przykrych wspomnień nastawających na moją kobiecą część duszy.

Gość gość
oj nie,uwielbiam samotność i dziki seks i miłość ,mam to wszystko i mam narazić na zdechłą rutynę? po moim trupie ,ślub to ja mogę wziąć jak będę się starzeć żeby się wspierać w chorobach :-)

Gość gość
takie glupie pytanie mogl zadac tylko chlopiec 30 letni niesamodzielny, za ktorego mama wszystko jeszcze robi, we wszystkim wyrecza, ktorego prowadzi przez zycie, ktory boi sie doroslego zycia i obowiazkow:O

Gość gość
zalezy od kobiety, ale fakt, pytanie glupowe

Gość gość
egoistki