Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniprezes

Jak się wyluzować?

Polecane posty

Gość paniprezes

Postanowiłam zapytać na tym forum bo wiem, ze raczej nikt z mojego środowiska tego nie przeczyta. Jestem 35-letnią kobietą na kierowniczym stanowisku. Atmosfera w pracy zawsze jest napięta, tak naprawdę to juz nie znam nawet polowy imion ludzi w pracy, bo co chwilę się zmieniają, a jest sztywno. Niestety zaczęło się to przenosić do domu - mam męża, dzieci, ale jakoś nawet przy nich nie potrafię być w pełni "wyluzowana" - ciagnie mmnie do szturmowania ich, a wiem że to nie ma sensu. O ile w ogole wrócę do domu zanim oni nie spią, bo norma to wracanie o 22. Jak zrobić, żeby odzyskac dawną siebie? Kiedys dużo się smiałam, mąż mówi, że nawet w tych sprawach już nie jest tak jak dawniej...

Gość gość
szturmowania ?! a nie musztrowania ?

Gość gość
Rzeczywiście. Nie wiem o czym pomyślalam pisząc "szturmowania" chodziło mi oczywiście o musztrowanie

Gość gość
Oderwij się na trochę od pracy, od wszystkiego. Może jedź do SPA? Dobra jest Talaria, mają fajne zabiegi. Spróbuj nie myśleć o pracy, o niczym. Pobiegaj, pojeździj na rowerach. Naprawdę to pozwala trochę przestać się martwić. Staraj się zastosowac metodę małych kroków i nagradzaj się za nie. Mąż zostawił talerz na blacie, chociaż mógł włożyć do zmywarki? Nie strofuj go. Na początek tyle. To już będzie sukces

Gość gość
Kto odpowiada za napiętą atmosferę w pracy jak nie prezes?

Gość gość
Palec pod spódniczkę i jechane ;-)