Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka angielskiego od podstaw

Polecane posty

Gość gość
dzięki :)

Gość gość
Na początek takie coś może się przydać, ale wg mnie jak ktoś chce się dobrze nauczyć języka to lepiej iść do szkoły językowej.

Gość wollka
też od podstaw teraz sie uczę, miałam problem żeby znaleźć dobrego nauczciela, ale trafiłam na stronę needaschool i tam znalazłam korepetytora. bardzo fajny, konkretny człowiek. dużo przysfajam wiedzy więc jest ok!

Gość mama_ula
Moje dzieci chodzą już drugi rok na zajęcia do szkoły językowej, columbus.lublin.pl - tutaj jest info o lekcjach dla dzieci, moim się bardzo podoba i chętnie chodzą, a w przedszkolu pani anglistka chwali je, że umieją znacznie więcej niż inne, także są też efekty

Gość gość
te wysłałam dzieciaki na zajęcia, u nas w okolicy jest dobra szkoła językowa, która prowadzi fajnie angielski dla dzieci - http://www.archibald.pl/angielski/dzieci/ - inne języki tez mają oczywiście, ale wg mnie angielski to jak juz ktos wspomniał - podstawa.

Gość gość
albo za darmo można ściągnąć aplikację lang mission do nauki słówek, ładnie zrobiona i są poziomy trudności, zobacz na http://www.langmission.pl/ zainstalowałam dla dziecka i szybko się uczy(ja też poznaję nowe słówka) :)

Gość konadas
Ja jednak wybieram wysyłać moje dzieci do szkoły językowej. Podstawy języka są zawsze najtrudniejsze do opanowania, szczególnie wymowa. A jak sie nauczysz źle coś wymawiac, to potem już mogiła. Więc moje dzieci szły do Akademii Językowej w Gdyni, tam ich nauczyli bardzo dobrze. Teraz idzie najmłodsza, 5-cio letnia Ola.

Gość monumentalna
Ja sama chodze do Lincolna w Krakowie (na ulicy Karmelickiej) na podstawy angielskiego. Bez tego ani rusz, wiec naprawde warto miec te podstawy chociaz

Gość gość
Podstawę opanowałam w Select, mała, ale dobra szkoła. Teraz jestem już na wyższym poziomie i polecam lektorów z tej szkoły. :)

Gość GeryLL
A może znacie jakieś opinie o PiSchool? bo mają ofertę fajną dla początkujących, a chciałam mamę wysłać :)

Gość Anteczek
dla początkujących - świetna sprawa, mają podejście do osób pow. 50 roku życia. Moja mamuśka co prawda trochę umiała już, ale fajnie sobie daje radę

Gość Marcelila
Pi School jest dobre zarówno dla początkujących osób jak i tych co chcą się podszkolić w biznesowym języku, czy specjalistycznym. chodziłam na takie zajęcia i szczerze mówiąc byłam bardzo zadowolona!

Gość ZumbaTanzen
Ja się uczę w Skrivanku, uchowałam się na niemieckim w szkoole i z ang nie miałam nic do czynienia a wiadomo, że by się przydało w tych czasach. No i efekty całkiem niezłe są, moja koleżanka mówi, że bardzo szybko idzie. Dużo jest urozmaiceń np z życia teraźniejszego gazety itp to motywuje bo człek z samej ciekawości chce wiedzieć co tam pisze :D

Gość Jessica S
W Warszawie polecam Sokratesa - dobrze uczą, ciekawy system nauki, przede wszystkim skuteczny

Gość Ada788
W Sokratesie od początku bardzo dużo mówiliśmy. Zaczęłam kursod podstawowego, już 3 rok zaczynam. Polecam tą szkołę