Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zysiolinka

planowane cc

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem z zupełnie innych rejonów Polski. Pierwsze miałam cc na życzenie, pobudzili mi skurcze podczas badania. Druga ciąża - lekarz to samo powiedział, mam wybór i zmusic do porodu sn mnie nie mogą . Szpital państwowy. Bez opłat. Tak jak wyżej. Dzień wcześniej z rana musiałam być, badania krwi i wywiady. Lekka kolacja i do zabiegu o 9 rano zero posiłków. Pić się później bardzo chce więc pamiętajcie o wodzie.

Gość gość
Miedzyleski? Troche daleko. Jestem z mokotowa. Pierwsze rodzilam na madalinskiego, drugie tez chcialamale jak mam rodzic sn to dziekuje i wole medicover albo damiana.

Tak , to poszukaj innego lekarza wg ptg na porod sn po cc musisz wyrazić zgodę czyli masz wybór szukaj lekarza ktory to respektuje.

Gość gość
A widzialas te zalecenia? Pytam bo przegrzebalam chyba caly net i zbalazlam tylko w jednym artykule na jakims edziecko (czylimalo wiarygodny) poza tym pytalam kiedys jeszcze jednego gina i tez mi powoedzial ze po cc on rekomenduje probe sn. Jak sie nie da panstwowo to prywatnie zrobie cc. Ale jakbys podeslala konretny link albo namiar na jakies konkretne info to byloby milo. A lekarza pewnie i tak zmienie. Tyle ze moge znow trafic na takiego ktory ma takie samo zdanie co ten.

Gość gość
gościu 17:56 - dobrze że pobudzili skurcze, przed cc, rodziłaś w dobrym szpitalu

Gość gość
No wiem, ale przyznam że to badanie było bardzo bolesne... Za kilka dni czeka mnie to samo. Ciekawe czy znów mi wywołują te skurcze.