Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika854

zerwane zaręczyny

Polecane posty

Witam mam problem mam syna który ma 31 lat i zerwał zaręczyny z przyszłą synową czemu bo pojawiła się stara jego miłość z przed 4 lat i ponownie się w niej zakochał wesele miało być teraz w październiku wszystko przygotowane suknia wybrana goście zaproszeni a tu taki cyrk jego narzeczona z nim rozmawiała ja i nic nie skutkuje walizki jej spakował wystawił za drzwi i kazał jej opuścić teren zamieszkania. Ja nie wiem co mam zrobić czy odwołać te całe wesele to może część pieniędzy się odzyska. Synowa siedzi cały czas u mnie tylko płacze ja już nawet nie mam pojęcia jak gadać z synem nawet mąż powiedział że go wydziedziczy to nawet się nie przeją. Może wy coś doradzicie.

Moj ojciec zawsze powtarzał. Uważaj synu na kobiety bo są bardziej niebezpieczne od męzczyzn. Potafią omotać tak ze traci sie dla nich głowe

Gość gość
Owszem..naucz się pisać,stylistycznie i bez ortow.Stara baba,a nie potrafi sklecic kilku normalnie zbudowanych zdań. Co do syna...zdarza się. Dobrze, że teraz,a nie po ślubie. Mąż chce go wydziedziczyc?bo co?bo ludzie?pieniądze?a to ,że byłby nieszczęśliwy, to nie ma znaczenia?Co za dulszczyzna. Szkoda narzeczonej bardzo, ale tak bywa.Dla mnie jako dla matki najważniejsze jest szczęście mojego dziecka .

Gość gość
widocznie nigdy nie kochał synowej :D babo jesteś tak samo głupia jak twój synek

Gość gość
To dobrze że ją przepędził - przynajmniej jasno postawił sprawę. Popieram!

Faktycznie nie fajnie. Może faktycznie od samego początku to nie było to. Możesz dopuszczać też,że jego była narzeczona jest z nim w ciąży albo próbuje w coś go wkręcić. Najlepiej będzie szczerze z nim porozmawiać a nie na siłę namawiać na ślub bo to i tak nic nie da.

Gość gość
Daj spokój synowi. Przynajmniej postawił sprawę jasno bez głupich gierek i kombinowania na dwa fronty.

Gość gość
Trudno tak bywa z miłością nie wygrasz narzeczona musi się pogodzić z tym że już nie będzie miała męża a co do kasy może da się jeszcze odzyskać

Gość gość
Może przemyśli sprawę i jeszcze wrócą do siebie a tamtej kopów nawsadzać pogonić

Gość gość
Tak to jest z kobietami. Moim zdaniem największe zagrożenie z ich strony jest takie, że potrafią omotać faceta i tym samym owinąć go sobie wokół palca. Częste obcowanie z kobietami, może źle się skończyć... K-ce