Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja zona spi w pieluchach

Polecane posty

Gość gość

kiedy ma okres ubiera takie pieluchomajtki bo jak twierdzi sie rzuca i podpaska jej ucieka i brudzi wszystko wokól noi ubiera pieluszki :o

Gość gość
no tak ,,, ale aż tak wam leci krew ? kobity poważnie ?

Gość gość
jeśli ma tak obfite krwawienia powinna iść do ginekologa to nawet nieleczone może grozić rakiem wg własnych doświadczeń piszę

Gość miła jak zawsze
Leci raz bardziej raz mniej ale skoro musi zakładać pieluchomajtki to musi iść do lekarza bo to nie jest normalne żeby tak krwawić a ty zamiast się krzywić powinieneś się o nią martwić

Każda kobieta jest inna.Ja nie mam takich problemów ale siostra też robi jak Twoja żona bo już kiedyś ubabrała całe nogi męża blee.

Gość gość
ma tak tylko 1 dzien , wtedy przewaznie lezy i co chwila lata do wc bo mówi ze ma parcie na kupe niewiem kiedy ona byla u ginekologa dzieci nie mamy

Gość gość
Powinna iść do lekarza, bo może mieć, np mięśniaki macicy, które powodują obfite miesiączki

Gość gość
Tak, obfite krwawienia się zdarzają. Ja do dziś mam pościel sprzed około 7 lat, na której jest mała plama z krwi (nie dało się wywabić, sprać - próbowałam). Ja podczas okresu zakładam do snu takie zwykłe majtki i DUŻĄ podpaskę, żeby nie upaprać prześcieradła. Jestem zdrowa, przeszłam wielu lekarzy i jeszcze więcej badań - po prostu tak mam. Jesteś dorosły, powinieneś zrozumieć sytuację.

Gość gość
Gdyby mój mąż się dziwił to byłoby mi przykro, bo to normalne. Mam wręcz wrażenie, jakbyś się miał śmiac z żony. Jak ktoś tam wyżej napisał, obfite krwawienia czasem się zdarzają i niekoniecznie są objawem choroby. Ja się badałam i wszystko jest ok, a i tak do snu ubieram majtki i większą podpaskę, bo już zdarzyło mi się zaplamić łóżko

Gość gość
baba w pieluchach musi zabawnie wygladac ha ha

Gość gość
Ej chłopy wy tyle wiecie o życiu że ...

Gość gość
Kup tampony brudasce.

Gość gość
najgorsze jak to jest "normalne i nie zagraza zyciu" wtedy malo ktory lekarz zechce pomoc.wiekszosc gyniow uwaza kobiete jedynie za krowe do rozmnazania i choroba jest tylko wtedy jak nie moze zajsc w ciaze

Gość gość
Ale za to masz problemy z glowa him wiec sie tak nie ciesz