Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce żadnej miłośći.

Polecane posty

Gość gość

Pier*** te uczucia i tak dalej. Wolałabym się nigdy nie zakochać. Zawsze byłam wycofana i podchodziłam do tych spraw ostrożnie ponieważ nigdy nie znałam uczucia "miłości" jako dziecko. Rodzice mnie porzucili jak byłam niemowlakiem i doznałam uczucia bycia kochaną dopiero jak mnie przygarnęła babcia. Biegał za mną pół roku, a kiedy w końcu się zaangażowałam dałam mu szansę, to potraktował mnie jak śmiecia. Zdradzał, kłamał oszukiwał, ja oddawałam serce a on mnie wykorzystał bo było mu wygodnie. Najlepsze jest to że ja głupiutka owieczka wierzyłam mu w wszystko. Kiedy zerwał to winę obrócił na mnie a ja byłam przekonana że rzeczywiście jestem wszystkiemu winna. Prawdy dowiadywałam się od innych ludzi w ciągu dwóch lat. No i teraz kiedy myślałam że już się w sumie wyleczyłam okazało się że ma nową dziewczynę. Otwiera z nią biznes który ja wymyśliłam kiedy byliśmy razem. Mała działalność, mój pomysł, nawet moja nazwa na tą "spółkę". Ona tak jakby weszła na moja miejsce, on dał jej pieniądze które zarobił kiedy ja go wspierałam, gotowałam, czekałam aż wróci z nocek i pocieszałam kiedy nie wyrabiał. Jestem po prostu tym wszystkim wykończona po co sie starać o takie rzeczy jak i tak zostanie się kopniętym w tyłek za szczere uczucia.

Gość gość
Nie smutaj. Zadne babsko nie ma uczuc wiéc nie jestes sama

Gość gość
jak to zadne babsko nie ma uczuc,to ten facet nie ma uczuc i zawinił zasługujesz na lepszego,tego powinnaś olać ale nie zamykaj sie na miłość,są też porządni ludzie którzy kochają i doceniają :)

Gość więcej myśleć
trafiłaś na s*******a, przykro mi że tak wyszło, następnym razem musisz być ostrożniejsza. nie koniec świata, życie toczy się dalej