Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowana1980

Wróżka która oddała mi moje życie

Polecane posty

Gość uratowana1980

Siedzę tutaj w środku nocy i płaczę. Nawet nie mogę opisać tego, co mnie dzisiaj spotkało. Byłam na grupie zwanej ANIA, to znaczy jest taki fanpejdż i ta kobieta pomaga za darmo, kontaktując się ze zmarłymi. Nie powiem, powiedziała mi prawdę, ale po jakimś czasie zdradziła, że jest ktoś, kto ją uczył, ktoś mocniejszy od niej, ale nie pomaga za darmo, bo walczy z demonami. Pomyślałam sobie, że wykrzyczę jej wszystko i powiem jak się naciąga desperatów. Miałam sobie odebrać życie, ale szkoda mi było dzieci. Moja depresja była tak silna, że samo słowo życie wywoływało u mnie konwulsje. Postanowiłam napisać do kobiety i zanim się zorientowałam, pisałam do niej list pożegnalny. Kilka godzin poźniej ta kobieta mi odpisała. Jak zobaczyłam jedynkę w mailu, nie chciałam otwierać. Byłam w takim stanie, że widziałam mgłę przed oczyma i chciałam skoczyć z mostu. Jednak otwarłam. Moim oczom ukazał się mail i wyjaśnienia tej kobiety, że ciąży nade mną klątwa. Śmiałam się, śmiałam się jak nienormalna. Myślałam, że to wariatka. A ona mi opisała, mojego brata. Opisała mi niebo. Coś we mnie pękło. Ja sceptyk, sarkastyczny drań, umarłam w środku z wrażenia. Wszystko się zgadzało, nawet opis ubrania i na co zmarł i wiadomość od niego. Umarłam wtedy w środku, ale następnego dnia, przeżyłam coś niesmaowitego, co ona nazwała odrodzeniem, uczuciem wiosny w duszy. Jestem jej taka wdzięczna, bo jestem z moimi dziećmi, a one widzą, że wracam do życia. Kochani, nie zwlekajcie. Polecam Madenę z całego serca. I pozdrawiam! I dziękuję, że żyję!!!! Zawsze jest sens, zawsze kochani! Ale bez potrzeby do niej nie piszcie. I jeszcze jedno. Ona nie tylko ściąga klątwy ale i rzuca klątwy skutecznie. Ach wygadałam się... nie moge spać, taka jestem szczęśliwa, jak patrzę na moje spiące dzieci. nie poddawajcie się! to jest jej adres email, może jeszcze komuś pomoze : basiakrupinska@gmail.com

Gość marta ewa
ja robiłam wróżbę jednoroczną u lilith black moon przez internet i sprawdziła się w 90%,także moge ja polecić. www.okulta.com.pl

Gość gość
Do : uratowanej . Gdzie przyjmuje ,napisz coś więcej .

Gość gość
To ściema jedna wielka p********a nie dajcie się nabrać wróżki to szatam!

Gość gość
blackeyesmadena małpa gmail kropka com

Gość Uratowana1980
blackeyesmadena@gmail. com Tam piszcie i nie zwlekajcie. Nie warto odchodzić, życie jest piękne. Dajcie Madenie szansę, dajcie sobie szansę