Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa o dawne molestowanie córki

Polecane posty

Gość gość

Wiecie, mam pewien dziwny problem. jestem ze swoim partnerem dwa lata. On jest rozwiedziony od 8 lat. Rozmawialismy o jego rozwodzie kilka dni temu i opowiadał, zę żona i córka strasznie nakłamały w sadzie podczas sprawy rozwodowej- mianowicie, wymysliły, ze on molestował córkę w dzieciństwie (córka jest obecnie pełnoletnia). Mówi, ze ostatecznie sad uznał, ze sa to brednie i nie dał wiary byłej żonie oraz córce. Mówi, ze żona i córka czeopiały się, ze on np wszedł córce dorosłej do łazienki- mówił, ze wszedł wtedy przez przypadek, bo nie wiedział, ze ona tam jest. Sprawy rozwodowe toczyły się i walka była o spory majątek przy tym. Czy wg was jest to możliwe, by żona i córka tak nakłamały dla pieniędzy o molestowaniu? Sad jednak uznał to za kłamstwo. Co o tym myslicie?

Gość gość
Raczej to malo prawdobodobne zeby corka tak naklamala , no chyba ze byl nie dobry dla jej matki i chciala mu zrobic na zlosc

Gość gość
Podczas rozwodu moich rodziców stara też tak nakłamała że ojciec mnie molestował. Jakie szczęście że do dziś jestem po stronie taty :D Ta wariatka pomimo tego że próbowała nas zabić gazem, nas.. pół bloku mogło pójść z dymem! Pomimo tego że wciąż chleje to nikt z nią nic nie robi! J*bane sku*wysyny sądowe męższczyzne odrazu za kratki by dali!