Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela1986

Moja matka ma problem z nerwami

Polecane posty

Gość Hela1986

Witam wszystkich! Jestem osobą chorą,leczę sie na schizofrenie-po przewlekłej depresji,biorę leki od 10 lat,mam obecnie 29.Mieszkam z moim 5-letnim synem i z moją mamą na metrażu 28 m kwadratowych,pokój z kuchnią. Od pewnego czasu zaczynam samodzielnie myśleć i to nie pasuje mojej matce-chciałaby żebym robiła co chce,myslała tak jak ona chce.Nie całe 3 tyg wyszłam ze szpitala (już trzeci raz w tym roku)Matka juz w pierwszy dzien zadzwoniła na policje,sprawa miała sie tak-położyłam spac synka,i kupiłam sobie piwo do meczu piłki nożnej-suszyła mi głowe 4 h,po czym zadzwoniła na policje,nastepnie policja na pogotowie i tak było przez tydzien,jak nie lepiej.Myślała ze sie mnie pozbędzie znowu na miesiąc,niestety jej nie wyszło.Mam poważny problem-od tego czasu,nie ma dnia żeby mnie nie wyzwała,wulgaryzmy wytyka mnie-to jest w konsekwencji tego co ze mną robi.Naprawde nie jestem osobą konfliktową...ale jak można życ z kimś komu stale jest źle,wszystko neguje,wszystko co robie-JEST ZŁE,gotuje,poswiecam czas synkowi KOCHAM GO,daje jej kase w miare moich możliwosci-stale mało i mało-Nie mam żadnej motywacji we własnej matce...b.dużo przeszłam w życiu,pomimo 29 lat...Ona nawet namistki nie zakosztowała i nie zatruła się życiem tyle razy i tak jak ja."Jest najmądrzejsza i na każdy temat ma zdanie" Tak naprawde to nie ma pojęcia o życiu...żyje w strachu i lęku o wszystko,odnoszę wrażenie że najbardziej o MOJEGO syna i finanse z którymi mamy chwilowo problem,jak żyć z kimś kto jest mega pesymista,apodyktycznym tyranem,despotąi do kogo NIC nie dociera.TO JEST MOJA OSOBISTA TRAGEDIA.Jesli ktos z Was ma podobnie piszcie proszę,jak wybrnąć z tej sytuacji...gdy miałam prace(w kwietniu mnie zwolnili)Było ok .bo dokładałam sie do wszystkiego,teraz czuje że moja matka nie czuje nic...POMÓZCIE,RATUNKU!

Gość gość
współczuję twojej matce

Gość hellll
Musiałbyś byc w mojej skórze,gosciu,zeby wiedziec jak sie czuje.Robic wszystko dla kogos a ten ktoś nie docenia nic-pomijając,że bardzo kocham swoją mame-tyle ze czasem jej nerwy odbijają się na mnie.

Gość gość
Piwo??? Masz świra we łbie i pijesz piwo? I zagryzasz prochami na głowę?? Ta twoja matka to za życia do nieba trafi