Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poranna lekcja angielskiego

Polecane posty

Gość gość
Łatwe, ale warto sobie przypomnieć. Szczególnie, jak ktoś szkołę kończył 10 lat temu jak ja ;)

Gość Ifa

Nie lubię, jak mi coś się narzuca, więc z tego nie skorzystam. 

Gość danka

To tak jak ja, dlatego zastanawiam się nad Tutlo . Tam się uczysz z native lektorem kiedy Tobie pasuje, nie ma tak, że Ci ktoś coś każe, narzuca. Masz na przykład w pakiecie 5600 minut do wykorzystania w ciągu maksymalnie 2 lat i w tym czasie co miesiąc kurs opłacasz. Oczywiście, możesz wszytko wykorzystać wcześniej, ale minimum to umowa na 10 miechów. Świetna sprawa, bo jak chorujesz, to nic Ci nie przepada, po prostu później wykorzystujesz te minuty.

Gość Annkana

Tutlo to faktycznie super opcja, mi się bardzo podoba że ćwiczę i uczę się z domu, gdzie czuje się po prostu pewniej, nie stresuje mnie obecność innych i dzieki temu jest mi łatwiej.

Gość malwina

ja to jestem na poziomie advanced - C1 i czytam brytyjskie książki tak zwane e-books w necie,które są w formacie PDF do pobrania np.Harry Potter and the philosopher's stone''.

to co ty tu dajesz to poziom A1

Gość Justyynna90

Ja się uczyłam angielskiego wieki temu i nie wyobrażam sobie teraz żebym miała się w miesiąc nauczyć wszystkiego tak na prawde od poczatku, a chyba to mnie czeka więc szukam skuteczniej metody

Gość Daria
22 godziny temu, karolkake napisał:

Każdy jest inny i co innego może mu się podobać, ja po czasie w jakim się uczę w tutlo mogę śmiało powiedzieć, że to fajna alternatywa

Jak wyglada nauka z tej szkole ? 

Gość Annkana

Nauka wygląda tak, że możesz się uczyć z każdego miejsca skąd masz dostęp do netu, to taka platforma online, bardzo fajna opcja, warto sprawdzić sobie ważne informacje na fb albo na stronie www.

Gość Joolka8

ojj tak polecam FB Tutlo - dużo praktycznych porad językowych 🙂

Gość Aniap

ja nawet ostanio syna zapisałam do TUTLO i bardzo sobie chwali .

Gość Joolka8

Polecam także Tutlo, wygodnie z domu można się uczyć i warto zacząć od próbnej lekcji żeby sobie sprawdzić jak to wygląda.

Gość iga

No ja też uczę się z tutlo i nie narzekam, bo nie ma na co. Lektorzy są mili i cierpliwi, nigdzie nie pędzą, bo to moja sprawa, ile się nauczę przez 20 minut. Mam pakiet minut i mogę je wykorzystywać, kiedy chcę. To jest po prostu świetne moim zdaniem. 

Gość Annkana

Właśnie takie systematyczne 20 min duzo daje, a i że nauka z domu się odbywa to jest naprawdę super sprawa

Gość OlgaOlgaOlga

A czy jakas lekcja próbna jest tam dostępna żeby sobie sprawdzić jak to wygląda?

Gość sdfg

kup sobie poprostu słownik do angielskiego i sie ucz w wolnym czasie ale musisz nauczyć sie wymawiwać słowa tak żeby cie rozumieli podczas rozmowy 

Gość sdfg

jak masz sykpe albo jakiś inny komunikator to sobie popisz z anglikiem i sie szybciej nauczysz 

Gość Gwiadka

Dla mnie platforma TUTLO to strzał w dziesiątkę .

Gość Annkana

Tutlo - zdecydowanie jest fajnym rozwiązaniem i dla kogoś kto rozpoczyna naukę języka obcego i dla kogoś kto chce sobie utrwalić czy przypomnieć pewne kwestie.

Gość Jagoda
5 godzin temu, Gość Annkana napisał:

Tutlo - zdecydowanie jest fajnym rozwiązaniem i dla kogoś kto rozpoczyna naukę języka obcego i dla kogoś kto chce sobie utrwalić czy przypomnieć pewne kwestie.

Gdzie można więcej dowiedzieć się o tej szkole ? Na jakiej zasadzie dobywają się lekcje i gdzie ?

Gość Annkana

Najlepiej to po prostu wejść na ich stronę i tam jest też opcja lekzji próbnej, albo na FB ich polubić, też można stamtąd się sporo dowiedzieć.

Gość SylwiaWWa

Ja zaczełabym jednak od odwiedzenia strony tutlo i spróbowania sobie takiej lekcji próbnej, to na pewno pomoże zdecydować czy ta forma nauki ci się spodoba

Gość Sarahhhh
Dnia 24.10.2019 o 08:20, Gość SylwiaWWa napisał:

Ja zaczełabym jednak od odwiedzenia strony tutlo i spróbowania sobie takiej lekcji próbnej, to na pewno pomoże zdecydować czy ta forma nauki ci się spodoba

Warto tez dodać ze na ich fb jest wiele fajnych ciekawostek i nowinek.

Gość Gwiazdkaaa

Ja właśnie tez lubię lekcje w TUTLO bo nie są banalne i oklepane. Widać ze starają się o to aby każdy wniósł z lekcji jak najwiecej .

Gość Michalina
Dnia 10.10.2019 o 07:38, Gość OlgaOlgaOlga napisał:

A czy jakas lekcja próbna jest tam dostępna żeby sobie sprawdzić jak to wygląda?

Jasne, ze tak. Poprzez stronę internetową Tutlo masz możliwość zamówienia bezpłatnej lekcji próbnej. W ten sposób możesz się przekonać czy metoda nauki poprzez łączenie się z lektorem online, na żądanie, jest dla Ciebie 🙂