Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić....

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, szczerze mówiąc nie jestem pasztetem, ale tez jest tak, że zazdroszczę urody wielu kobietom. Jestem w związku 3 lata. Robert jest moim pierwszym facetem, początkowo nie chciałam być w związku, było mi dobrze samej, sama organizowałam sobie czas, byłam aktywna. Teraz... przybyło mi 10 kg, mój chłopak oglądał p****le (niby już tego nie robi jak go nakryłam), myśli o seksie z jakaś kobietą, która aktualnie mija na mieście... Często mnie okłamuje. Potrafi być czuły i wiem, że ma cechy, których nigdy bym nie spotkała i kolesia w tych czasach... Ma dobre serce, ale przez to co robił, często się kłócimy, wypominam mu to, czuje sie brzudka i beznadizejna.. wiem ze ogląda sie za imnymi i myśli o innych, ładniejszych. Próbuje sie wziąc za siebie,a le nie mama motywacji, siadam i wyję do poduszki i tabliczki czekolady...

Gość halllucinex
Zrob mu takiego loda z połykiem, ze bedzie mu sie kreciło w głowie jeszcze przez 2 godziny, gwarantuje ze od razu stracisz w jego oczach 15 kilo i nie obejrzy sie na ulicy za żadną. Rada: w/w należy powtarzać regularnie, w celu osiągnięcia optymalnych i długofalowych efektów

Gość gość
Nie jestem wariatką, a tego typu rady sobie daruj, współczuję Twojej kobiecie ;)

Gość halllucinex
Cóż, próbowałem. A potem jęczą, że je rzucił...

Gość gość
Jesteś obleśny

Gość prawik26
odchudzaj i wzbudź w nim zazdrość

Gość gość
W tym własnie rzecz, że jak schudłam i byłam szczuplejsza to on nie był i tak o mnie zazdrosny... A teraz to nie dość, że mu przeszkadza moj wygląd to i mi...