Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_domu

Przyłapałam syna sąsiadów na podglądaniu lecz zamiast powiedzieć o tym jego rodz

Polecane posty

Gość pani_domu

Przyłapałam syna sąsiadów na podglądaniu lecz zamiast powiedzieć o tym jego rodzicom, że bezczelnie zagląda, to udaję teraz, że go nie spostrzegam i dalej się kąpie odwrócona do niego tyłem, choć doskonale zdaję sobie sprawę z jego obecności. Podgląda mnie przez okienko w łazience, które jest nisko a nasze podwórka nie są jeszcze odgrodzone, bo chcemy najpierw wykończyć wnętrze niedawno kupionego domu, połowy domu, a takie rzeczy jak ogrodzenia, ozdobniki, to na koniec tym bardziej, że ogrodzenie główne od drogi jest ale myśmy kupili pół domu i na razie podwórka nie odgradzamy. Chłopak zatem może swobodnie chodzić i zagląda na bezczela między żaluzjami a u nas okienko jest praktycznie całe lato otwarte. Jestem zboczona, że tak się zabawiam z młodym?

Gość gość
wymyślasz trochę:0 ale generalnie kręci Cie jak jesteś podglądana?:)

Gość gość
moze czujesz sie nieatrakcyjna i dlatego tak sie tym jarasz

Gość gość
no i fajnie niech sobie poogląda młody

Gość pani_domu
@ gość dziś moze czujesz sie nieatrakcyjna i dlatego tak sie tym jarasz x Dlaczego nieatrakcyjna Jaram się tym ale nie z powodu swojej nieatrakcyjności. Wydaje mi się, że mam wszystko co potrzeba. Mężowi się podobam więc chyba nie mam na tym polu problemów wydaję mi się.

Gość gość
Po prostu masz chęć por/upchać młodzieńca, pragniesz emocji i odmiany.

Gość gość
kiedyś dawno temu podglądałem sąsiadkę przez szpary w płocie hahahaha ale jazda pierwszy raz widziałem bobra mmm...fajny był

Gość gość
wiec pewnie przykladam swoja miare bo nie wyobrazam sobie zeby mialo mnie to krecic a w seksie wszystko ok? i czy zamierzasz poprzestac na draznieniu sie z sasiadem czy myslisz ze sytuacja sie rozwinie? ile on w ogole ma lat?

Gość pani_domu
Żadna sytuacja się nic nie rozwinie, bo to mały szczylek jeszcze ale niby mały, a swój spryt jak widać ma i wie gdzie nos wetknąć, by sobie popodglądać ;) Z mężem wszystko ok jeśli chodzi o seks. Miałam nawet jemu powiedzieć, by on porozmawiał z sąsiadami ale jakoś tak zwlekałam zwlekałam a teraz jest jak jest. Mąż o niczym nie wie. Ja udaję, że też nie wiem ;)

Gość gośćon
Ja też bym popatrzył:-)

Gość gość
Ja często jestem podgladana podczas opalania,dziwne bo odpalam się w kostiumie.

Gość gość
Jak wychodzisz z wanny to też Cię widzi?

Gość pani_domu
Oczywiście. Staram się wtedy nie patrzeć bezpośrednio w okienko, że niby nie wiem o jego obecności. Naprawdę mnie jara gdy dosłownie fizycznie czuję jego wzrok na sobie :D

Gość gość
To zrób sobie dobrze w wannie przy nim jak cię tak kręci. Zobaczysz czy jesteś tak odważna

Gość gość
daj mu popatrzeć niech robi sobie dobrze :-) ...

Gość gość
Nie ma sie czego wstydzic, ja za mlodu *****lem sie z lozkiem i raz z trawnikiem jak bylem napalony... a tak poza tym p******lby cie :)

Gość pani_domu
Nie, nie moge sobie robić dobrze na jego oczach. To przecież dzieciak jeszcze. Nawet nie nastolatek. Bez przesadyzmu wszyscy. Kręci mnie że jestem podgląda ale robienie sobie dobrze byłoby już chyba deprawacją. Nie nie nie...

Gość gość
co nie.wiesz jaką sprawisz mu tym rozkosz mmm....

Gość gość
Kobieta pedofilka, hmmm mmmm ahhh uhhhh

Gość gość
seksuolog Lew Straowicz powiedział, że nie ma nic niestosownego w tym, że dzieci widzą nagich dorosłych, przykład, plaże naturystów

Gość pani_domu
Co innego nago a co innego pokazywanie zachowań seksualnych. Poza tym jeśli sprawa się wyda to on by zaraz opowiadał wszystkim co robiłam i najadłabym sie tylko wstydu a tak to on dostanie lanie za podglądanie i to wszystko. Dziwi mnie, że zachęcacie mnie do masturbacji przed nim. A gdyby było odwrotnie i gdyby to dorosły mężczyzna zaczął onanizować się na oczach 11-letniej dziewczynki to też byście temu tak lekko przyklaskiwali? Chyba nie. To dlaczego tu bylibyście PRZECIW a tam jesteście ZA?

Gość gość
Ty jestes jakims sprosnym, zboczonym facetem ktory lubi sobie trolowac i trzepac przy tym lub chora umyslowo mobieta. Jezeli podnieca cie to ze patrzy na twoja nagosc dziecko i nic z tym nie robisz to nie odróżniasz sie od zwyklego onanizatora co se trzepie na widok 11 latek, lecz sie. Taka kobieta nie powinna miec dzieci.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Wlasnie autorka dobrze mowi ze nie chce przekraczac pewnych granic. Podejrzewam ze podnieca ja sama swiadomosc bycia podgladanej a nie ze podglada ja ktos w takim to a takim wieku. Zna granice i jej nie przekracza. Pochwala. Chlopanio tez sie napatrzy i mu to nie zaszkodzi chyba.

Gość gość
Leczcie sie ludzie

Gość gość
Pudło, panie prowokatorze. Nie udało ci się. Jesteś zbokiem i lecz swoje chore chucie, ewentualnie dopracuj styl prowokacji, jesli chodziło ci o pokazanie, ze kobieta w takiej sytuacji dostanie przyzwolenie na ekshibicjonizm, a facet robiący to samo przed dziewczynką będzie zlinczowany.

Gość gość
@ gość dziś Pudło, panie prowokatorze. Nie udało ci się. Jesteś zbokiem i lecz swoje chore chucie, ewentualnie dopracuj styl prowokacji, jesli chodziło ci o pokazanie, ze kobieta w takiej sytuacji dostanie przyzwolenie na ekshibicjonizm, a facet robiący to samo przed dziewczynką będzie zlinczowany. x Ale ona to właśnie przed chwilą udowodniła. Była zachęcana do masturbacji przed szczylem. Przecież nadal są te wpisy. Odwracanie teraz kota ogonem i udawanie, że to prowokacja nic nie zmieni. Podejrzewam, że to nie prowokacja. W społeczeństwie funckjonuje wiele asymetrii seksualnych. Dwie lesbijki to dla większości miły widok. Dwóch pederastów to dla odmiany obrzydliwy widok dla większości. Jak kobieta się odsłania nago przed szczeniakiem to wszyscy zachwyceni. Jakby facet się chciał odsłonić tak przed siksą to wszyscy zgorszeni. Tu tak samo.

Gość sandrokan
Teraz nagle cisza bo wszyscy wyszli na pedofilow :D