Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonitwa codzienna

Nie wyrabiam psychicznie! Jestem klebkiem nerwów.

Polecane posty

Gość gość
Oddaj do domu dziecka, a tesciowa eksmituj.

Gość gość
a co mam teraz go oddać bo życie z nim okazało się do du.py?!

Gość gość
kup sobie Tonisol!!!!!!!pomaga na samopoczucie zobaczysz

Gość gośćbrrrummmmbruum
a gdzie w tym wszystkim jest mąż?

Gość gośćwe
Ja też ostatnio m kryzys. Mam też 3-latka, od niedawna chodzi do przedszkola na 3h, ale mówiąc szczerze jakoś jeszcze nie odżyłam ;). Ale niedługo pójdzie dna dłużej, do 14, to może będzie lepiej ;) Mój mąż też późno wraca, monotonia zżera, dziecko dokazuje...no ale do pracy też nie chce wracać, bo wtedy dziecko całe dnie by w przedszkolu siedziało. a co w razie choroby? nie mamy babć blisko...też nie mam blisko znajomych z dziećmi.

Gość gość
u mnie to samo dwoje dzieci jedno chodzi do szkoły , drugie 6 m niemowlak, co posprzątam to zaraz rozpierniczone wszystko, maź wraca wieczorem, tez robi bałagan, nic nie mowie bo ciężko pracuje, ale dom i dzieci na mojej głowie, wywiadówki, zakupy, lekarz, zajęcia dodatkowe, dzisiaj tez mam wszystkiego dość, codziennie to samo, sprzątnie trochę porządku i dalej syf

Gość gość
Tak Was czytam i w pełni rozumiem. Ja dopiero w ciąży jestem, mam męża i psa i powiem szczerze że też co chwilę trzeba sprzątać jak tylko mąż jest w domu. Już ile razy prośbą, groźbą i płaczem próbowałam go przekonać żeby nie robił syfu a on dalej swoje, choćby z dziś- robi kanapki i zostawia wszystko na blacie, proszę 5 razy i nic, w końcu potrzebuję obiad nakładać a na blacie dalej nie ma miejsca, w********m się potrzaskałam co było resztę zrzuciłam na podłogę i kazałam żreć z podłogi. Ja nie wiem czy tak k***wnie ciężko jest schować te parę rzeczy? jest mnóstwo takich niby nic nie znaczących pierdół w ciągu dnia i ja się wściekam, łażę za nim i sprzątam lub się drę, jak będzie dziecko to po prostu zginiemy w bałaganie, bo nie będzie kto miał chodzić i odkładać na miejsce. Też się nie raz zastanawiałam czy to może ze mną coś nie tak, ale gdzie bym nie poszła tam nie ma takiego bajzlu a nieraz więcej ludzi mieszka. Też bym najchętniej walnęła jakiegoś sznapsa i zluzowała bo oszaleć można.

Gość gość
`bo ciężko pracuje, ale dom i dzieci na mojej głowie, wywiadówki, zakupy, lekarz, zajęcia dodatkowe, dzisiaj tez mam wszystkiego dość,` NA WŁASNE ŻYCZENIE MASZ TAKIE ŻYCIE! dlaczego nie podróżowałaś, nie byłaś niezależna i szczęśliwa z mężem???

Gość gość
`bo ciężko pracuje, ale dom i dzieci na mojej głowie, wywiadówki, zakupy, lekarz, zajęcia dodatkowe, dzisiaj tez mam wszystkiego dość,` NA WŁASNE ŻYCZENIE MASZ TAKIE ŻYCIE! dlaczego nie podróżowałaś, nie byłaś niezależna i szczęśliwa z mężem??? jeżeli chodzi o finanse jestem niezależna finansowo mąż zmienił pracę, musi być w niej do wieczora,

Gość gość
Spróbuj być bardziej stanowcza ale też nie przywiązuj tak wielkiej uwagi do rzeczy które nie mają aż tak dużego znaczenia. A teściowa.. jeśli jest zdrowa, to czemu nie pomaga?

Gość gość
Rozwalaja mnie żale kafeterianek nad sprzątaniem, w życiu mi by do głowy nie przyszło aby tak intensywnie myśleć o sprzataniu bo mam inne zajęcia, albo to robie albo nie,czy wy naprawdę nie macie innych zainteresowan

Gość gość
sprzataja tylko kury domowe

Gość gość
autorko mam 2,5 latke i to samo w domu Musisz wyluzwać i zamiast się wkurzać po prostu odpuścić

Gość gość
Mam 31 lat, męża, dwoje dzieci i niczym nie umiałam się cieszyć...Niczym nie potrafiłam się odprężyć, wyluzować...wszystko robiłam z trudem...wymuszałam na sobie każde działanie. Nie płakałam od ładnych paru lat..każdy smutek przeradzał się w złość...wszystko mnie irytowało. Objadałam się do bólu i nienawidziłam siebie za tą słabość...nie czułam się atrakcyjna, warta czegokolwiek...z pomocą przyszła mi magia….chodzi tu o oczyszczenie aury które zamówiłam na http://moc-energii.pl , dzięki temu moje życie zaczęło się zmieniać. Znowu potrafię poczuć się świetnie i zaczęłam akceptować samą siebie. Przestałam się objadać i schudłam już 7 kg. Czuję że idę z każdym dniem do przodu.