Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikodem89

Zatoki problem!

Polecane posty

Witam mam od dłuższego czasu problem z zatokami . Stosowalem kilka różnych leków, ale bezskutecznie. Czy jest coś co mogę z tym zrobić?

Gość gość
Pójść do laryngologa. Moja walka z zatokami to ok 6 mc. w tym 2 antybiotyki, płukanki i sterydowe krople.

+1 Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, ja szczerze polecam lekarzy z MML w Warszawie :)

Gość gość
'Podgrzej' sól na patelni i połóż na czoło! :) , i mow czy dziala.a najlepiej kup lampe czerwoną i noe bedziesz miala problemu

Gość PrawdziwaMama88
Super! Właśnie szukałam czegoś bezpiecznego dla dziecka.

Dzięki za rady :), @Kaama81, faktycznie wizyta u laryngologa okazała się strzałem w 10. Okazuje się, że uprzedziłem fakty :) Byłem u dr Michalika z MML, bo słyszałem pozytywne opinie od kilku osób w ostatnim czasie i faktycznie wyglądalo to profesjonalnie. Być może nie jest to najtańsza opcja, ale ja przynajmniej uważam, że w sumie nie ma co oszczędzać na zdrowiu.

Gość gość
przy zatokach nie ma żartów , ponieważ nieleczone mogą dać groźne powikłania . Ja trafiłam do laryngologa i to w sam raz ponieważ okazało się że częste infekcje wirusowe skończyły się u mnie powikłaniami bakteryjnymi- czułam się fatalnie . Po przeleczeniu zastosowano szczepionkę uodparniającą polyvaccinum do nosa . Jestem po pierwszej wiosennej serii( 6 tygodni)i jak do tej pory nie miałam kataru .

Gość gość29292
Dokładnie, nie można tego bagatelizować.