Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Pan_Piotr_

Czemu kobiety tak często wiążą się z nieodpowiednimi facetami?

Polecane posty

Gość _Pan_Piotr_

Tak często spotykam układy w których kobieta jest albo bita, albo zdradzana, albo naciągana na kasę itp. Nie mogę pojąć jak one sobie dobierają tych facetów. Co pomyślę o swoich koleżankach, to u ich boku albo nierób, albo nieuk, albo nieudacznik, ewentualnie damski bokser. Oczywiście są udane pary, ale z moich obserwacji wynika, że należą do zdecydowanej mniejszości. A skąd u mnie takie refleksje? Stąd, że ja taki fajny jestem, a wciąż sam. Wykształcony, ustabilizowany finansowo, samodzielnie myślący... i nic. Czy myślicie, że to przez moją skromność ? :)

Gość gość
Bo kobiety nie lubią inteligentnych, wykształconych, skromnych, miłych facetów, a zazwyczaj drani, a milusich i wrażliwych mają za nudziarzy. Nie wiedziałeś o tym ?

Gość gość
Prymitywne kobiety wiążą się z prymitywnymi facetami, przecież żadna logicznie myśląca i inteligentna kobieta, nie zwiąże się z kimś takim. Niestety kobiet inteligentnych jest cholernie mało, większość to bardzo bardzo proste i prymitywne osóbki, wystarczy popatrzeć na ich zainteresowania o ile w ogóle jakieś mają.

Gość gość
"Taki fajny" brzmi jak reklama tabletek na nudności lokomocyjne. Panie fajny może Twój czas nie nadszedł ? Życie to ciąg przypadków. Czekaj na swój, a w międzyczasie baw się dobrze i unikaj głupich kobiet i zgorzkniałych gości na "kafe" :P

Gość gość
A za te "osóbki" to dostałbyś tak prymitywnego kopa w dupę gościu, że ażby Ci się zaświeciło ;) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Bo mino emancypancji, równouprawnienia, wyzwolenia i wszystkich tych nowinek, kierowane postjaskiniowymi atawizmami poszukują brutalnego twardziela.

Gość gość
Ps. Nie wszystkie oczywiście.

Gość gość
bo tacy ludzie z zasady bardzo dobrze się kryją. Sam się zastanów, czy gdybyś był pozbawionym empatii psychopatą szukającym ofiary żeby się na niej wyżyć to chwaliłbyś się tym na prawo i lewo, a na partnerkę wybrał silną kobietę?