W Szydło pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 bardzo trudna decyzja, jak sobie powinnam z tym poradzić, niech ktoś mi powie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 z kafeterii sie nie odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 jest jeden sposób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Szydło pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 Jaki ????? Samobójstwa nie biorę pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyszlo szydlo z worka Napisano Wrzesień 17, 2015 dlaczego chcesz odejsc?ktos cie tu wyzywa czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 wrzuć swoją fotkę, podpisz wszystkimi nickami jakich używałaś, dorzuć imię i nazwisko i to wszystko, reszta sama zadziała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyszlo szydlo z worka Napisano Wrzesień 17, 2015 nie musisz odchodzic,spruboj nie zagladac tu przez tydzien,a jak nie wytrzymasz po 3 dnaich to znaczy ze kafe dla ciebie jest jak MARI HUANA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Szydło pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 Próbowałam już i nie wytrzymałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 autorze z czasem jak poznasz jakas dziewczyne wezmiesz z nia slub urodzi wam sie dzidzius,kupicie sobie dom z ogrodem-wtedy nie bedziesz mial czasu wysiadywac na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 no dom sobie kupisz, widzisz :D to duża motywacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyszlo szydlo z worka Napisano Wrzesień 17, 2015 ja jem przy kompie ,nieraz nawet i sram majac kompa na kolanach,.Wydaje mi sie ze wszyscy "Wierni"kafeterii powinni dostac jakis medal/odznavczenie /dypolm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 zasługują na medal nie mniej niż facebook'owcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 gdzies czytala ze ma byc ZLOT KAFETERIANOW U PRAWIKA?czy to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 :-) odejdz jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2015 z kafe sie nie odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach