Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge spac w nocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem przyzwyczajona do spania na boku, nie umiem na plecach, jestem w ciąży, rozwiazanie 25 października wiec niedługo a w nocy jak sie pploze na boku to dzidzius mnie kopie wiec klade sie na plecach na chwile i znowu na bok próbuję, ale nic z tego wiedac nie lubi bo zaczyna sie wiercic, noe jestem w stanie sie wyspać

Gość gość
Na plecach w tak zaawansowanej ciazy nie mozna!!!!!!

Gość gość
To jak spac?

Gość gość
Ja tak samo.. jestem w 37 tc i spie po max 6h dziennie.. i to 2-3 razy (srednio po 1-2 h). Dzis np. poszlam spac o 1 w nocy, wstalam o 3 i polozylam sie dopiero po 13.. :( wszystko mnie drazni i spac nie moge.

Gość gość
Mialam,tak jak Ty w tamtym roku, z tym ze termin byl na 24 pazdziernika.,wszyscy,mi mowili ze jak ja nie,moge spac to,dziecko tez nie bedzie spac, i mieli racje.. Od,malego potrzebowal,bardzo malo,snu

Gość migrantka
podłóż sobie pod bok kołdrę, a na nią miękka poduszkę tam gdzie masz brzuch i na tym się połóz, w pozycji na wznak poduszka też pomagała podłożona pod kregosłupem, a na końcówce spałan na 3/4 - rolka kołdry wzdłuż ciała za pleacami, poduszka pod brzuchem i tak trochę moglam pospac.

Gość gość
Ja też nie umiem spać na wznak, w ciąży się wykończę ;)