Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmusić się do sprzątania pokoju?

Polecane posty

Gość gość

rok już nie sprzątałem pokoju zwykle ubrania ciskam i zwijam w kulkę do szafy , potem prasuję ... kurz się kłębi aż kicham od tego i do tego pająki mi się schodzą .... a mi się nie chcę chociaż każdego dnia powtarzam sobie posprzątam posprzątam... na dodatek drzwiczki od szafki mi się rozwaliły ... mam dość .. ... siebie

Gość gość
heh, ja mam tak codziennie. Nawet kiedy mieszkałem w akademiku to pokój sprzątnąłem tylko raz. Kiedy go oddawałem.

Gość gość
Poproś mame :)

Gość gość
drzwi czek nie naprawie bo zawiasy plastikowe pękły chciałem na gwoździach przymocować to pogorszyłem sprawę tylko bo całkowicie rozwaliłem zawias.. po za tym otwieram szufladkę i co listwa pękła myślałem ze nerwicy dostanę (jak ja teraz kogokolwiek zaproszę? ) szafa do wymiany ale moi rodzice nie chcą żebym wymieniał bo oni mają do tych szaf sentyment (kupili je w 10 rocznicę swojego ślubu).. ja mam dość tych szaf tylko zagracają pokój mi (są wielkie, psują się już od starości i do tego są bezużyteczne) .. są na półkach jakieś stare książki (tez rodzice do nich przywiązani - żadnej do tej pory nie przeczytali ...) ja bym wyjebał te szafy i spalił ale oni nie nie .. ja mam dość te szafy pamiętają komunę ... :/

Gość gość
a tanio można jakieś niewielkie i lekkie szafy kupić .

Gość gość
poczekaj aż całkowicie się te szafy rozpierdolą to będziesz miał wymówkę żeby wymienić :D