Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wejdźcie do mnie. Potrzebuje rady sama nie wiem co w tej sytuacji zrobić!

Polecane posty

Gość gość

Poznałam pewna miła sympatyczna osobę będąc w urzędzie kilka razy byłam mam tej dziewczyny nr tel ale jak zapytałam czy to prywatny to napisała ze służbowy i zapytałam się czy poda nr prywatny to nie odpisała. A napisałam wczoraj pracuje od 8:00do 15:00 i odpowiedzi z jej strony nie dostałam. Wcześniej się ze mną skontaktowala bo musiałam załatwić coś i dlatego miałam nr . służbowy jej. Napisałam ze chciałabym się zaznajomić i ze jest miła i wogole to odpisała podziękowała ale jak zapytałam o nr prywatny czy poda to nie odpisała. Ogólnie szukam znajomości i dlatego mi tak zależy. Co jej napisać takiego żeby odpisała mi szczerze czy chce się ze mną zaznajomić czy nie.? . Doradźcie mi co jej napisać.

Gość gość
taaaa jestes przeciez chłopem :classic_cool:

Gość gość
Kobieta jestem a nie chlopem!!!!! Odpisała mi dzisiaj że jej prywatny nr ma bardzo wąskie grono znajomych czyli nie chce pisać by z tego wychodzilo a mi jest bardzo przykro. A chciałam z nią się poznać żebym w weekend miała np z kim jechać do kina do galerii itp. . Jak ja poprosić żeby jednak dala nr tel?

Gość gość
Chyba jesteś nachalna, odpuść sobie i nie szukaj koleżanek w urzędzie, bo ta kobieta prawdopodobnie nie jest zainteresowana głębszą znajomością.

Gość gość
Moja droga chyba jesteś ciut zbyt zdesperowana. Nie pytaj więcej o ten nr bo dziewczyna poczuje się nieswojo... Może przy następnej wizycie zagaj na tematy prywatne, że przeprowadziłaś się niedawno czy możs Ci polecić jakieś miejsce np klub fitness może wskaże Ci taki do którego ona chodzi i tam się zgadacie hehe

Gość gość
Tylko że ja jak pójdę do urzędu do podpisu to już jej widzieć nie będę bo ona jest w innym pomieszczeniu. Jestem zła strasznie nie wiem jak odzyskać nr a głupio mi prosić.... :(:(:(:(

Gość gość
Nachlana? Ja alkoholu nie pije nie wiem skąd te pytanie.