Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bose sandały do szkoły?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno kupiłam sobie tak zwane "bose sandały" i tak się zastanawiam, czy nie wybrać się w nich do szkoły (druga liceum). Któraś z Was próbowała już czegoś takiego?

Gość gość
Ja w takich chodzilam ale przed wakacjami jak cieplo bylo a teraz to pogoda różna

Gość gość
E tam, jeszcze nie jest źle ;) Bardziej boję się reakcji ludzi, którzy mnie w nich zobaczą, bo szczerze to jeszcze ich nie wypróbowałam :P

Gość gość
I jak, udało się wypróbować sandały? Jakie były reakcje? Ja bardzo lubię ten rodzaj "obuwia". Mam już nawet kilka par ale muszę się przyznać, że nie mam tyle odwagi by zbyt często się w nich pokazywać w miejscach publicznych. Wprawdzie nigdy nie spotkało mnie nic złego z tego powodu ale niektórzy dziwnie się patrzą co jest dla mnie, dość wstydliwej osoby, nieprzyjemne. Na szczęście mieszkam nad morzem i latem od czasu do czasu spaceruje w nich w okolicach plaży lub po parku, czasem przy okazji wstępuje nawet na drobne zakupy. Najbardziej lubię duże centra handlowe, gładkie posadzki relaksująco chłodzą stopy a ludzie są większość tak zajęci zakupami, że niemal nikt nie zauważa nietypowego obuwia :) Ogólnie po mieście chodzi mi się w nich bardzo przyjemnie ale trzeba się nauczyć delikatnie stawiać stopy na ziemi, uważać na kamienie itp, unikać rozgrzanych słońcem powierzchni... Potem trochę zajmuje doprowadzenie stóp do czystości ale można to połączyć z pielęgnacją, która i tak latem jest potrzebna.