Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuchwała

Porozumienie ponad podziałami :)

Polecane posty

Gość gość
Tu już nikt normalnie nie pogada, tylko obelgi i obrażanie jeden drugiego

Gość gość
To z zazdości, samotne jednostka zdaje sobie sprawe, że ludzie tutaj zawierają znajomości poza forum, a ona nie i to są narodziny hejtera.

Gość gość
To kto chce tak namieszać? Specjalnie wybiera osoby z otoczenia Koke i je obraża. Specjalnie pisze o Imperium i seksie z nią. Przypadek?

a czy ja wyzywam? to bylo stwierdzenie faktu 😴 to niby jak mam mowic na kaleke umyslowego? .. no prosze. slucham.. ;)

Gość gość
DUCH CAFE = gaska balbinka :O

Gość gość
To może być Żmij. Całkiem prawdopodobne. Siebie umieścił na liście żeby nie wzbudzać podejrzeń. ;)

Gość gość
Tak. Wiadomo z jakimi kobietami. :classic_cool:

pokaz dowody kapitanie 😴 tu na slowo nikt ci nie uwierzy. czekamy. jesli w ciagu pieciu minut nie pokazesz przekonywujacych filmow, to niestety... powiem, ze jestes gejem i lubisz g****ic male dzieci 😴 uwierza, bo ja nigdy nie klamie :classic_cool:

Nikt nie oczekuje dowodów; za to każdy oczekuje by wypie/rda/lał. No grzeczniej się tego ująć nie da. Pytając o dowody, to tak jakbyś Frido dopuszczała info, że to może być prawda. A wszyscy wiemy, że to gó/wno i trzeba z tym postąpić tak jak z gó/wnem. Czyli się go pozbyć. To proste :D

niestety kupka ma to do siebie ze lubi sie przykleic:):):):)):i wtedy co?trudno sie pozbyc:):):):)):)

Gość gość
Koke kapitanie opowiedz jak rżnąłęśś Inese Imperium

Gość gość
Kapitanie Koke a teraz zrób portret Koke Amstafa, Wilka i Imperium, a jak zdążysz to chętnie poczytam o Ewe i Samansarze :D:D:D:D

Gość gość
Chcę portret imperium. Jak wygląda i jak się róóha.

Gość gość
To kto chce tak namieszać? Specjalnie wybiera osoby z otoczenia Koke i je obraża. Specjalnie pisze o Imperium i seksie z nią. Przypadek?

Żmij84 chcesz wywoływać duchy i z nimi rozprawiać to zrób to sobie u siebie w chacie po północy, co?;

dzieki matu :) wiedzialam od zawsze, ze mozna na ciebie liczyc. x ale niby dlaczego to wszystko ma byc nieprawda, skoro kapitan twierdzi ze prawda.. kazdy z nas ma swoja prawde. w takim razie moja prawda brzmi nastepujaco: KAPITAN AMERYKA wcale nie urodzil sie w ameryce, tylko na wschodnim wybrzezu syberii, z matki chinki (mieszkajacej tam przez omylke wladz) i ojca gruzina (zeslanego w ta czesc kraju, w dowod wdziecznosci za prace nie objete wykazem dozwolonych zawodow) nasz kapitan ameryka ma 158cm wzrostu. drobnej budowy ciala, nogi krzywe, zeby poczernione od swinstwa ktore wciaz zuje. w przerwach pomiedzy kolejnymi zuciami pali shishe. fundacja na rzecz rozwoju dzieci dwunarodowosciowych oplacila mu dozywotni dostep do internetu, wiec bedziemy go mieli na glowie dotad, dopoki mu sie nie znudzi. serdecznie wspolczuje sobie oraz nam wszystkim. co moze napisac czlowiek majacy takich rodzicow oraz odurzony ziolem :O nic ciekawego moi drodzy.. nic ciekawego. traktujmy go jak jednostke chorobowa G11. tacy tez musza zyc. kapitanie :) wybaczamy twoim rodzicom.. wybaczamy tobie. rozumiemy twoja niemoc. pisz jesli lubisz. jestesmy ponad podzialami :classic_cool:

Gość kkk123
Ameryka Kokos porządne kobiety nie zdradzają, no chyba, że z toba Koke, przecież kochasz mężatki. DZIWNE- są obsmarowane nicki, które pisały i nadal piszą na karuzeli. Mam pytanie gdzie opis PPP, Niestałej, Doktora proctora? Tam pisało masę nicków, dlaczego tylko te są osrane. Gdzie reszta? Koke wiem, że to ty, wiem, że spotykasz sie z Imperium.

To se wyobraź że jesteś w chacie Żmij; ale mi tu debila nie wołaj, bo tych jawnych mamy pod dostatkiem :( Gra?

Gość gość
Skąd ta pewność, ze Imp ma męża? :D

Gość gość
jak to skąd ma męża? pisała na wersetach, wtedy była naturalna. teraz odkąd zmieniła nick zrobiła sie wulgarna :O

Gość gość
CHWILA:) Po co Koke miałby obrażać Nieogryzka i resztę? Robić jakies wulgarne projekty? to jakis skrzywdzony dzieciak.'Nikt normalny takich rzeczy nie wypisuje pomimo blokad i kasowania tematów.

biedaku... nie ssij juz wiecej. na dzisiaj starczy tych cwiczen 😴 G11.. niestety.

podziel sie moze tajmnieca, ktory tyton daje takie wizje :P :D przepraszam.. a ikra jest z lososia?