Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam isc na koncert. To moje pierwsze wyjscir odkad zaszlam w ciaze. Maly ma ponad miesiac,karmie go piersia i on nie bardzo umie pic z butelki. Moja mama twierdzi ze sobie z nim poradzi a ja cala chodze w nerwach. Myslicie ze nalezy mi sie takir wyjscir? Juz planuje w co sie ubiore,makijaz i wsYstko jakby to byl jakis bal

Gość gość
1) Mama poradziła sobie z Toba, jak byłaś mała, to i z Twoim dzieckiem sobie poradzi 2) dlaczego ma Ci się nie należeć? Oprócz tego, że jesteś matką, jesteś też kobietą, a przede wszystkim człowiekiem.

Gość gość
wkońcu twoja mama odchowała przymajmniej 1 dziecko (bo nie wiem czy masz rodzenstwo) więc napewno sobie popadzi, rozumiem ten stres, obawy ale daj sobie szanse i idz i sie dobrze baw, zobaczysz, że potem twój swiat będzie inny będziesz spełnioną mamą bo spełniona mama umie zadbać o potrzeby dziecka ale i też swoje, udanej zabawy życzę!

Gość gość
Nie pękaj laska ...natka da rade:) idz i baw sie dobrze

Gość gość
Mama sobie poradzi a Tobie oczywiście, że się należy! Jednak nic na siłę. Jeśli masz się cały wieczór stresować zamiast dobrze się bawić to odpuść sobie to wyjście.

Gość gość
Pewnie, że Ci się nalezy - jedynie trzeba dobrze przewidzieć czas, bo niektóre koncerty trwają dlugo, sa opóźnione itd. Jak się wyrwiesz np. na 6h to możesz bardzo chciec odciągnąc co nieco w trakcie;)