Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem pustą idiotką

Polecane posty

Gość gość

Wychodzi na to, że zajmuje się tylko sobą, zdrowiem i włosami.. Pustka. Nawet jak chce się czegos nauczyć to zazwyczaj kończy się tak, że zaczynam dziesięć rzeczy na raz i wiem troche z tego, trochę z tamtego i jeszcze z czegoś..Nic konkretnego.. Nie jestem wybitna w niczym.. Chciałabym się nauczyć języków, ale jednocześnie chcałabym się uczyć 3 na raz - angielskiego, włoskiego i hiszpańskiego.. Chciałabym być mądra, inteligentna, elokwentna.. ale wychodzi na to, że jestem pusta, głupia i jedyne co robię to dbam o siebie i zdrowie..

Gość gość
nawet angielskiego nie znasz?

Gość gość
Studiuje anglistykę, trochę znam

Gość gość
a od czego kowal ma kleszcze ??

Gość gość
Dziewczyno, bo to wszystko nie takie łatwe też tak miałam w Twoim wieku ale jakoś pokończyłam szkoły i studia. Może jakieś omegi 3 pobierz na skupienie. To że i siebie dbasz to zaplusuje na przyszłość, uwierz mi.

Gość gość
Chciałabym być mądra i dużo wiedzieć, ale tego wszystkiego jest tak dużo, że ja nie wiem za co się brać. A same studia mi nie wystarczają. Czuję się pusta. Powinnam dużo wiedzieć, a czuję się jakbym nie wiedziała nic zupełnie..

Gość gość
Mam podobnie. Moze powinnysmy znalezc jakas robote :P albo hobby... ja niby mam hobby, czytam duzo ksiazek, ale nie satysfakcjonuje mnie to jakos, nic nie tworze nowego, tylko konsumuje.. dziwne uczucie :P

Gość gość
No.. Ja tam mam sport - biegam i się rozciągam. Książki też czytam. Ale języki bardzo chciałabym znać! I nie wiem za co się brać. Czy za hiszpański czy włoski.. Tyle, że ja jestem niecierpliwa, od razu chciałabym gadać w tym języku a tak się nie da.. Nie wiem.. musze zrobić jakiś plan po kolei co robić, czego się uczyć..

Gość gość
Chociaż tyle.