Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FOBIA SPOŁECZNA

Polecane posty

Gość gość

Cierpię na fobię społeczną. Nie potrafię nawiązać żadnych znajomości , nie potrafię normalnie rozmawiać z ludźmi. Nie potrafię już tego wytrzymać. W głębi duszy aż pcha mnie do poznawania ludzi do rozmów . Ale inaczej ma się sprawa kiedy chcę a ta przypadłość mnie w tym ogranicza do zera. Nie chcę żeby moje życie się zmarnowało. Brakuję mi pewności siebie. Chciałbym kogoś poznać ot tak np. jakąś dziewczynę na ulicy. Ale nie mam odwagi podejść i porozmawiać..

Gość gość
a mógłbym na tysiąc rzeczy rozmawiać . Czuję się z tym źle wręcz okropnie. Nie wiem już co zrobić. Chciałbym normalnie żyć

Gość gość
niech ktoś odpisze...

Gość gość
Nie znudza sie wam te prowa :o co chwile sie powtarzacie doslownie, czytanie co chwile tego samego juz mi sie znudzilo wiec 🖐️ :D

Gość gość
to nie jest prowo to jest autentyczny przypadek jestem młodym facetem 22 lata . Pewnie by miał to gdzieś gdyby nie zaczęło mi to przeszkadzać . A niestety patrzę jak inni mają dobrze mają przyjaciół rodziny idt a ja co? ?? Nawet nie odważę się nigdy tego mieć

Gość gość
nie wiecie jak to jest siedziec całymi dniami w domu nie mieć pewności siebie a w duszy chcieć byc innym nigdy tego nie bedziecie wiedziec ... chcecie kogoś poznać a jednak ta fobie a zatrzymuje .

Gość gość
ale dla was zawsze czyjeś cierpienie będzie dla was powodem do wyśmiania ... jak bardzo musi być ograniczone wasze myślenie żeby myśleć że to prowo..

Gość gość
Bo co chwile ktos pisze dokladnie to samo. Idzcie do psychologa jak macie takie problemy