Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamkojest

Polscy faceci to chamy i prostaki

Polecane posty

Gość chamkojest

Taka prawda.

Gość gość
Kilka razy już zakładałaś takie tematy, ale nie wyjaśniłaś o co ci chodzi. Samo stwierdzenie, którego używasz stawia jedynie ciebie w rzędzie chamek.

Gość gość
i prostaczek, rzecz jasna :P

Gość gość
Autorka chwali się swoimi WYBORAMI.

Gość gość
Cham i prostak pasuje idealnie do chamki i prostaczki, jaki poziom się reprezentuje, takich się ma znajomych, proste!

Gość gość
Ja tez tak uwazam. Gbury, bez kultury i wiekszosci sloma z butow wystaje a mysla "co to nie oni"

Gość chamkojest
Pierwszy raz założyłam ten temat. Pracuje w zakładach bukmacherskich i widzę facetow codziennie. Pracuję tez dorywczo w sprzedaży jestescie prostakami bez kultury.

Gość gość
to popatrz debilu na arabów, co wjeżdżają do europy. bydło, zwierzęta, hamy, brudasy. Polak przy arabie to anioł.

Gość gość
A czego ty się spodziewałaś po hazardzistach? Normalni faceci mają ciekawsze rzeczy do roboty niż obstawianie u buka, tam chodzi głównie patologia.

Gość gość
Nie tylko faceci słonko tacy są, dziś zdecydowana większość kobiet to również prostaczki, alkoholiczki i imprezowiczki. Takie czasy po prostu.

Gość chamkojest
Dla was problemem jest powiedzieć zwykłe dzień dobry itp.

Gość gość
Jestem mężczyzną i widzę, że te chamy i gbury to mają i polek duże powodzenie. Ciekawe dlaczego ? :P

Gość chamkojest
Pracuję również w sprzedaży nie tylko u buka, ale i w sieci komórkowej. Jesteście chamy kobiety przy was są bardziej konkretne i o wiele bardziej kulturalne.

Gość gość
Jak wolisz to weź sobie arabusa. Wtedy dopiero docenić Polaków.

Gość chamkojest
Wszędzie widać wasze chamstwo na ulicy jako kierowcy zachowujecie się okropnie, w autobusie, w sklepie wszędzie...

Gość chamkojest
Jestem w pl i tutaj szukam perełek z naszej ojczyzny, ale ciężko spotkać kulturalnego. Nie wyskakuk mi z ciapatymi bo mnie nie obchodzi jak sie zachowuja w mniej cywilizowanym kraju. Rownie dobrze mozesz podac przyklad malp ze są gorsze od was.

Gość chamkojest
Jestem w pl i tutaj szukam perełek z naszej ojczyzny, ale ciężko spotkać kulturalnego. Nie wyskakuj mi tutaj z ciapatymi, bo mnie nie obchodzi jak sie zachowuja w mniej cywilizowanym kraju. Rownie dobrze mozesz podac przyklad małp ze są gorsze od was.

Gość chamkojest
I taki paradoks dzisiejszych czasów macie większy szacunek do k***w niż porządnych dziewczyn.

Gość gość
przepraszam, ja mam 2 kierunki plus doktorat, uwielbiam inteligentne niezależne kobiety, najbliższe są setki km.. ;-(

Gość gość
to polskie baby to chamówy i prostaczki nic tylko lać po gębach. tamują wszędzie ruch, ploteczki, chamstwo jak się im zwróci uwagę

Gość chamkojest
To nie o to chodzi jakie facet ma wyksztalcenie czy ile ma kasy chodzi o charakter. No nawet teraz wracam z pracy i slysze chlopak do dziewczyny idz bo ci zaj***e zaraz. No nie moge :/

Gość gość
Jest pełno kulturalnych ale są dla was niewidzialni albo widzialni tylko jako koledzy ewentualnie nie mają powodzenia do 30

Gość chamkojest
Ale wy caly czas myślicie ze ja mowie o partnerach do zwiazku nie ja mowie ogolnie o zachowaniu facetow.

Gość gość
Nie generalizuj – Nikt nie odpowiada za ogół

Gość chamkojest
No ale sluchaj w sprzedazy pracuje 10 lat. Obserwuje was i to co sie teraz dzieje to cos okropnego. Zero kultury. Sam pomysl ile razy nie powiedziales dziekuje dzien dobry itd. Ile razy nie przepusciles kobiety na pasach, w kolejce. Ile razy olałeś kobietę.Policz zobaczysz jaki z ciebie cham.

Gość gość
Autorka jest chora psychicznie ma jedną wizję i uważa, że całe zło na świecie to mężczyźni a kobiety są idealne i nieskazitelne bez wad. Nie warto z Nią rozmawiać.

Gość gość
No popatrz, ja od 14 lat pracuję w sprzedaży i usługach i 95% klientów jest normalnych, chamstwa nie widzę zbyt dużo, a jak się coś trafia, to dotyczy ono obu płci jednakowo. Najwidoczniej mieszkasz na jakimś zadupiu.

Gość gość
kazdy facet to cham, jedni tylko sie tym chwala i w kazdym mozliwym miejscu glosza swiatu a inni udaja swietych a zwroc im tylko uwage to pokaza jacy sa wulgarni i prostaccy, z kazdego faceta wczesniej czy pozniej wychodzi patologia, nie ma faceta na swiecie ktory nie klnie, nie zachowuje sie jak malpa wsrod ludzi i jak swinia z chlewa gdziekolwiek sie ruszy ... nie tylko dresy jak sie zachowuja, faceci na stanowiskach pod krawatem tez sa tak sami wulgarni i schamieni oraz ci nawet "pobozni" co niedziele chodzacy do kociola udajacy porzadnych a po mszy patologia w domu i bydlo na miescie, brak kultury, zachowania zwierzece, chamstwo wobec obcych ludzi, buractwo, prostactwo i wulgaryzmy