Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamkojest

Polscy faceci to chamy i prostaki

Polecane posty

Gość chamkojest
Zastanawialiscie sie kiedys po co jest SV mozna to porownac do zasad przepisu o ruchu drogowym. Po coś te zasady są.

Gość chamkojest
Przestan ciagle podawac przyklady gorszych ludzi z mniej cywilizowanym kraju bo to zalosne po za tym polakom nie wiele brakuje do nich. Damskich bokserow pelno bo skaczecie di slabszych. Prownaj sie z panami z goracych krajow i z goracym temperamentem typu Hiszpania, Wlochy ba moze nawet chlodniejszych skandynawskich. Wypadacie blado. Nawet dziewczyny z obcych krajow nie sa wami zachwycone. Popatrz sobie na filmiki youtube typu polandia i jak tam wypowiadaja sie o mezczyznach studentki z zagranicy.

Gość gość
Ale z ciebie prostaczka autorko, jak ci coś nie pasuje, to co w takim razie robisz jeszcze w PL? Jesteś kolejną zgorzkniałą, sfrustrowaną kobietką z forum, której nikt nie chce i która zadaje się z patologią. Piszesz o Skandynawach, Hiszpanach i Włochach, a zapewne nie byłaś w żadnym z tych krajów, nie żyłaś wśród tamtejszych ludzi i opierasz się wyłącznie na stereotypach... a co do stereotypów, to zapewniam cię że Polki za granicą mają fatalną opinię, podobnie jak Rosjanki.

Gość chamkojest
Tak sie sklada ze mameza perelke ktora ma dobre maniery puszcza mnie przodem, caluje w reke. Za to go kocham. Przeszkadzacie mi w zyciu codziennym w pracy w sklepie w autobusie. Wspolczuje wolnym dziewczynom bo nie ma w czym wybierac. Nikt za darmo was nie chce stad tyle materialistek (oczywiscie z niewielkimi wyjatkami)Kraj mi sie podoba mamy piekne krajobrazy kulture ktora zanika a szkoda.

Gość chamkojest
Mam rodzine w Norwegii Wloszech i znajomych w Hiszpani. Face i sa fajni ale klimaty za ciezkie. W Norwegi non stop ponuro, Hiszpania Wlochy strasznie goraco my mamy fajny klimat troche lata wiosny zimy , mamy morze, gory tylko chamstwa duzo.

Gość gość
Jasne, bo ktoś ci uwierzy... wyobraź sobie że nie w całej Hiszpanii i Włoszech jest gorąco, tam też są zimy, jest śnieg, itd... posługujesz się stereotypami, co jednoznacznie wskazuje że zbyt inteligentna to ty nie jesteś!

Gość chamkojest
Skoro z tą myślą czujesz się lepiej to niech ci tak będzie.

Gość chamkojest
Uważasz że nie jest gorąco we Włoszech czy Hiszpani, uważasz że to stereotyp tak jakby pogoda zależna była od stereotypów. Inteligencję to ty tutaj pokazałeś.

Gość gość
Faktycznie dziś jest strasznie gorąco, w Madrycie w tej chwili jest 16C a po południu będzie jakieś 22C upał jak cholera :) Za to w PL po ulicach chodzą białe miśki. Zanim się oceni jakiś kraj i ludzi tam mieszkających, to wypadałoby tak pomieszkać choć trochę, a nie posługiwać się informacjami z folderów z biur podróży, czy informacjami z TV.

Gość chamkojest
Nie oglądam Tv dawno nic ciekawego nie ma. Zaraz sie spytam siostry czy gorąco u nich.Serio uwazacie ze bycie we Wloszech lub ogolnie za granica to taki luksus ze az trudno uwierzyć że ktoś ma tam rodzine czy znajomych. Nie mierzcie innych swoja miarą to ze wy podrózujecie palcem po mapie nie oznacza to, że inni tak robią.

Gość chamkojest
Co ty gadasz w Sycylii mają 31 stopni.

Gość chamkojest
Odbiegliśmy od tematu. Nie o pogodzie tylko o chamskich facetach tutaj mowa.

Gość gość
Jak już to NA Sycyli niedouczony babsztylu

Gość gość
Autorka myśli, że ma być tak jak ona powiedziała mimo tego, że nijak ma się to z prawdą. Zamiast zwracać uwagę na kulturalnych mężczyzn to ciągle lata za burakami i wmawia wszystkim, że każdy taki jest.

Gość gość
Najwidoczniej tacy sie najlepiej rozmnazali.

Gość chamkojest
Skonczyłam administracja, i mam certyfikat z angielskiego, certyfikat autentycznosci znakow pienieznych i kart platniczych. Nasz były prezydent robil gorsze błedy typu nadzieji i bul wiec ten moj to drobnostka.

Gość gość
Co za brednie wypisuje autorka, też pracuję w sklepie i bardzo, ale to bardzo rzadko zdarza się aby ktoś nie powiedział dzień dobry, czy do widzenia, bardzo często mężczyźni przepuszczają kobiety w drzwiach, zdarza się że i przepuszczają innych w kolejce jak ktoś za nimi ma mało produktów, a oni sami mają ich dużo. Owszem zdarzają się mruki i gbury, ale to rzadkie przypadki, znacznie częściej nieuprzejme są kobiety, ale to pewnie dlatego że sama jestem kobietą, a wiadomo że kobieta kobiecie wilkiem, zwłaszcza jeśli ta druga jest atrakcyjniejsza :) A co rodziny i znajomych za granicą, też takowych posiadam i zawsze każdy będzie twierdził że tam jest raj i że jest znacznie lepiej niż w Polsce, a w rzeczywistości ledwo wiążą koniec z końcem. Sama byłam we Włoszech przez 5 miesięcy i tamtejsi faceci to totalne buraki z racji że jestem naturalną blondynką, nie było dnia aby na mnie nie gwizdali na ulicy, do tego chamskie zaczepki i próby zaciągnięcia do łóżka, a najbardziej śmieszą mnie opinie tych kobiet co twierdzą że Włosi są przystojni, ja jakoś tego nie zauważyłam, większość jest przeciętna i często otyła, a do tego są bardzo niscy.

Gość gość
No tak bo Włochy to tylko Sycylia :) poziom intelektualny autorki pozostawia wiele do życzenia.

Gość chamkojest
Mam rodzine na Sycylii to o czym mialam mowić . 12:37 w jakiej branży pracujesz? Wlosi nie są przystojni to fakt za to Hiszpanie mega przystojni. Ale tu nie chodzi o wyglad tylko charakter. Skoro bylas we Wloszech to chyba wiesz jak oni potrafią szanowac kobiete. Wiesz jak ich matki uczą.

Gość rodneyy
Ja się nie zgadzam z autorką. Uważam że płeć nie warunkuje bycia chamem czy prostakiem a wychowanie i brak dobrych wzorców które odnosi się zarówno do kobiet czy mężczyzn. Moim zdaniem chamskich facetów jest tyle samo co chamskich kobiet. To że patologia w naszym kraju istnieje to jest niezaprzeczalne która jest skutkiem biedy i bezrobocia. Wg mnie autorka ma taki pogląd bo pracuje w miejscu do którego przychodzą wyłącznie mężczyźni. Co do facetów w Polsce to uważam że wypadamy lepiej niż Hiszpanie czy Włosi. Po pierwsze w tych krajach odnotowuje się więcej zdrad niż w Polsce, po drugie Polacy są wg mnie dużo bardziej wszechstronni i pracowici. Powiem szczerze że nie spotykałem się raczej zbyt często przejawami chamstwa w moim towarzystwie dlatego dziwię się temu stwierdzeniu.

Gość gość
Nie wiem czy seksistowskie podejście Włochów do kobiet można nazwać szacunkiem? No ale może ja się nie znam, a pracuję w branży odzieżowej i kosmetycznej. W Hiszpanii byłam dwukrotnie, co prawda tylko na wakacjach, ale wyjazd był samodzielny, a nie przez biuro podróży i też nie mogę powiedzieć że faceci są tam przystojni, bo przystojnych facetów jest niewielki odsetek... do tego Hiszpanie też są dosyć niscy, podobnie jak Włosi, co przy moich 176cm + szpilki całkowicie ich wyklucza. Chamskie zachowanie można spotkać wszędzie, dotyczy ono zarówno mężczyzn jak i kobiet, nie jest ono przypisane do narodowości, a przynajmniej ja nie mam takich złych doświadczeń z Polakami, często są dla mnie bardzo mili, czasami nawet za bardzo.

Gość gość84
No dobra, a tak z ciekawości, podajcie przykłady tego całego chamstwa. Pomijając już kwestie mówienia "dzień dobry" w salonie.

Gość nienawidzę facetów
To prawda same s*******ny teraz są pogadać się nie da ze o byciu z takim nie wspomnę ale co gada praktycznie o niczym albo o sexie gadają a jak trzeba to pydkuja albo rzuca się uważajcie na tych prostaków

Gość gość
Ludzie jak tych polskich chamów i smierdzieli możecie do wlochow i Hiszpanów porównywać z tamtymi da się pogadać na normalne tematy i fakt są o wiele przystojni niż te polskie g****a ale nie o to chodzi a z tymi tu tragedia jeśli chodzi o nawiązywanie znajomości ja juz od dawna wiem ze polscy faceci są zj****i

Gość takijeden666
Ja jestem miły dla swojej dziewczyny a obce baby i ten temat mnie tyle obchodzą co zeszłoroczne gradobicie. :)

Gość gość
A polskie kobiety to idiotki i brudaski.

Gość gość
Od dawna wiadomo,że polki to ku..y i nic więcej.

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedź na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i doradzi Ci otwarcie i szczerze. Często mi rożświetla zagmatwane problemy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja sie z facetami nie patyczkuje i zawsze mowie co o nich mysle a ty c***u kobiet nie obrażaj i tak żadna was nie chce j***e od was jak z kibla i chuj was strzela ze nie możecie żadnej mieć i bardzo dobrze huj wam w d**e polska kobiete stać na lepszego niz takich śmieci jak wy huja wartych a ty tam nie p*****l ze jesteś miły dla swojej dziewczyny bo i tak prędzej czy później pokażesz jej na co cię stać przer***asz ja i zostawisz jesteś miły ale do czasu i tylko współczuć jej jak ja będziesz zdradzać k*****e albo już to zrobiłeś !!

Gość gość
Polscy faceci to polscy faceci tamto, a wy kobiety takie doskonałe i idealne, no chodzące anioły po prostu :P Człowiek otacza się takimi ludźmi na jakich sam zasługuje.