Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komplementy dla facetów od młodych kobiet

Polecane posty

Gość gość

czy faceci lubia słyszeć komplementy na swoj temat od młodych kobiet? Szczegolnie Ci w średnim wieku, w przedziale 45-50 lat?

Gość gość
Starzy faceci lubią wszystko, komplementy tym bardziej.

Gość gość
Tez jeżeli sa po 40 niewiele i sa przystojni? Generalnie podobają sie kobietom-to tez tak pozytywnie reagują na komplementy?

Gość gość
Mężczyźni, lubicie komplement od młodszych lasek?

Gość gość
Ja zawsze cos mojemu powiem :-P dzieli nas 12 lat roznicy ale szczerze to nw czy faceci lubia komplementy, oni wolą jak im się cos doszczętnie okaże typu poglaskanie po zaroscie, klepniecie w tylek.... No chyba ze to nie jest facet do którego startujesz....

Gość gość
Jest:) ale jest ode mnie starszy i to jeszcze nie ten etap zeby klepC go w tyłek

Gość gość
tak, ale nie wiem o jakie relacje Ci chodzi :) Ja swojego komplementuję, jest już po 50-tce i codziennie mu miłe rzeczy mówię, do facetów z którymi nie mam żadnych relacji - nie ryzykowałabym. No chyba, że takie pół-żartem pół serio np. w pracy nt. dobrze wykonanej pracy, projektu etc. Ale raczej nic osobistego.

Gość gość
My sie wlasciwie przyjaźnimy, rozmawiamy o wszystkim, on juz pare razy mnie komplementował, jakieś przypadkowe dotkniecia mimochodem, czasami aluzje seksualne