Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda90lena

Ciąża a koniec związku

Polecane posty

Gość Magda90lena

Trzy tygodnie temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia ze swoim ówczesnym partnerem. Dwa dni później odkryłam, że jestem dla niego kochanką, ponieważ jest z kimś od dwóch lat i nawet razem mieszkają. Jak widać byłam głupia i naiwna skoro wierzyłam, że jestem dla niego tą jedną. Kocham go, ale wychodzę z założenia, że facet, który raz zdradził zrobi to ponownie, więc zakończyłam tą znajomość (zresztą okazało się, że nic dla niego nie znaczyłam). Problem w tym, że we wtorek powinnam dostać okres, a tymczasem dziś mamy czwartek i... nic. Zaczynam panikować, że jestem w ciąży i zastanawiam się co dalej... Sama z dzieckiem na pewno sobie nie poradzę, zwłaszcza, że mam już 8-letnią córkę. Na ojca dziecka nie mam co liczyć, bo po tym, jak partnerka wyrzuciła go z domu uważa, że to ja jestem wszystkiemu winna i całkowicie zerwał ze mną kontakt. Więc może by tak aborcja...? Czy któraś z Was miała podobne rozterki?

Gość gość
Najpierw potwierdź ciążę, a potem się martw. Trzy tygodnie po stosunku każdy test wykaże ciążę.