Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z psem???

Polecane posty

Gość gość

Maz kupil szczeniaka. Piesek załatwia się na powietrzu. Wyprowadza go 7 l córka. Mam jednak pytanie - moj Połczyn syn pelza, mamy w tym celu kupione dywany. Czy czyscicie jakoś łapki kupili po powrocie z powietrza? Pelzajace dziecko plus łapki psa z podwórka, jakoś do mnie nie przemawiają...

Gość gość
w zoologicznym można kupić coś takiego jak buty czy ochraniacze na psie łapy, nie wiem jak to fachowo sie nazywa i naklada sie je na każde wyjście, no i można mieć przeznaczoną jakąś szmatke i po powrocie wycierać wilgotną łapy, samą wodą albo wodą utlenioną

Gość gość
biedny pies, te buty to ostateczność, na zimę jak np. chodniki są sypane solą i psu mogą pękac poduszki na łapkach. Nie katujcie psa butami!!!! Są takie specjalne żelowe podstawki, wystarczy, że pies po spacerze po nich przejdzie i wszystkie brudy i piach zostaje w tym żelu.

Gość gość
tak wiem, że to udręka dla psa ale nie wiedziałam o takich podstawkach więc doradziłam co mi przyszło do głowy

Gość gość
Są też specjalne spraye do mycia łap, bo mydłem kilka razy dziennie to zły pomysł.

Gość gość
Nie rozumiem ludzi... najlepiej wywalic psa bo dziecko pelza... po cholere braliscie tego Bogu winnego psa? I tak wlasnie robia te niedorozwoje mozgowe, pozniej te biedne psiak trafiaja do schronisk..

Gość gość
A czy ja pisałam, że wydałem? Zapytałam jak czyscicie łapki.

Gość gość
a ty dobrze masz pod deklem? moj Połczyn łapki kupili po powrocie z powietrza? A czy ja pisałam, że wydałem? coz to za perełki??

Gość gość
Na pasztet wszarza

Gość gość
o kąt psie dupci

Gość gość
Słownik. Tak ciężko się domyslic?

Gość gość
O co chodziło z tym Połczynem?:) myślę i nic nie przychodzi mi do głowy.

Gość gość
półroczny syn :)

Gość gość
No jak sie ma dziecko to niestety trzeba bardzo dbac o higiene psa. Trzeba go kapac, po powrocie ze spaceru mozna lapki przemyc. Ja polecam rowniez dbac o higiene pyska, bo jednak zawsze ten pies gdzies tam liznie dziecko :) Ja stosuje zel dentystyczny http://pozabiegu.pl , ktory niweluj***akterie w pysku :)