Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InsideOut

Jak poznać dziewczynę w szkole? (nie mają żadnego doświadczenia z kobietami)

Polecane posty

Gość InsideOut

Cześć Chodzę na jedną lekcje z taką dziewczyną, połączyli nam klasy i jesteśmy w jednej grupie, wcześniej nawet jej nigdy nie widziałem. Otóż mam pewien problem, chciałbym ją poznać, ale nie potrafię tak po prostu podejść. Właściwie to nie tyczy się tylko jej, nie potrafię rozmawiać z dziewczynami, nie mam koleżanek. Ostatnio chodzę na takie zajęcia z jedną dziewczyną i o ile sam mnie o coś nie zapyta, to nie otwieram do niej ust, heh to nic ja boję się że będę musiał z nią wracać ze szkoły. Mnie ta cisza jakoś nie przeszkadza, jednak gdy zaczynam czuć że ta druga osoba może czuć się niezręcznie- dopada mnie to samo. Ale wróćmy do głównego tematu: Nie rozmawiałem nigdy z tą dziewczyną, ale wydaje się fajna i przypomina mi trochę mnie (wydaję się trochę zamknięta, siedzi sama na lekcjach i przed nimi). Czasami na nią spojrzę z drugiego końca korytarza, chyba już to zaobserwowała, ale mi wtedy trudno spojrzeć jej w oczy. Raz ładnie się do mnie uśmiechnęła, ale to wynikło z pewnej sytuacji. Nie wiem z czego wynika ta bariera, kolegów normalnie poznaje, ale dziewczyn nie potrafię. Jest tak już od dawna, dodam że mam 17 lat i jestem introwertykiem. Może będziecie mi w stanie coś poradzić. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość InsideOut
up