Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle brzucha

Polecane posty

Gość gość

Hej, od ponad 2 miesięcy jak tylko zjem trochę więcej to odrazu mam bule brzucha czuję się ciężka jak piłka lekarska. Wczesniej jadłam w kazdy weekend po 2 paczki ciastek, teraz wystarczy, że zjem pół paczki i już czuję się zle. Ponadto mam nazmienne okresy biegunek i zatwardzen. Od 2 miesięcy przytyłam juz prawie 2 kilo. Wczesniej schudłam 10 kilo (nie dieta, ale pernamentny stres), od tego czasu mam skąpe i krótkie okresy. Włosy wypadają mi garściami i zęby ciągle się psują. Co to moze byc? Do lekarza narazie nie mogę pójść. Czuję się wenętrznie zaśmiecona, mam ochotę zrobić sobie głodówkę i się oczyścić. Są dni kiedy nie mam na nic siły po zbyt obfitym jedzeniu. Ostatnio przez tydzien ledwo żyłam-ciągle spałam, wstawałam tylko do toalety i żeby coś lekkiego zjeść. Może czymś się zatrułam uszkodziłam sobie żołądek?

Gość gość
Co?Pomóżcie, nie moge isc do lekarza teraz.

Gość gość
nikt Ci tu nie postawi diagnozy,ja tylko napiszę, że moja pierwsza myśl to nietolerancja glutenu (silny stres mógł się przyczynić do jej objawienia) nie zwlekaj za długo z wizytą u lekarza

Gość gość
No ale wczesniej jadlam to co teraz teraz i mimo to chudłam. A teraz nagle nietolerancja glutenu? Może jakieś dorazne porady? Co odstawić na próbę?

Gość gość
idź do lekarza opisz co nam napisałaś zrób podstawowe badania, krew, mocz

Gość gość
Przecież piszą, że teraz nie mogę, a chcę sobie choć trochę ulżyć.