Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sporo osób mi mówi że nie wyglądam na swój wiek

Polecane posty

Gość gość

ludzie czy wy jesteście poy****i ?

Gość gość
Ha ha kolejna trzydziestka , która twierdzi ze wygląda jak nastolatka, zenada

Gość gość
ale taka jest prawda a mnie to wk*****a jak ludzie mi to mówią czy oni naprawdę myślą że ja o tym nie wiem ? otóż wiem bo zawsze wyglądałam na młodszą więc ludzie zamknijcie ryje poy eb ance

Gość gość
gratulujemy kultury, obycia i młodego wyglądu

Gość gość
Dziś w lewiatanie kasjerka pytała o dowód takie babiszony po 30 i oczywiście żartowały sobie "jak miło że ktoś nas pyta o dowód hihi". NIe wiem po co pytała, na pierwszy rzut oka było widać, że zaraz czterdziecha. To pewnie ten typ zakłada te wszystkie tematy na kafe :D:D

Gość gość
wszystkie babiszony spytała tylko nie ciebie :(

Gość gość
bo nie kupowałam alkoholu debilko :D

Gość gość
żeby sie nie narazić na rozczarowanie ;) debilko

Gość gość
ojjj, żal dupkę ściska, koło 30stki Pani jest? :D:D Mnie nie boli ten wiek, bo to młode kobiety były, tylko śmieszy mnie, że kobieta koło 30stki myśli że wygląda na 18 :) Ja mając 22 mam już inne rysy twarzy niż 4 lata temu :)

Gość gość
Pani ma 26 lat i jest od ciebie CAŁE 4 latka starsza ;) :D pytanie tylko szmatko co ciebie boli w tym temacie? zmienione rysy twarzy? :D

Gość gość
tylko to że mówią że nie wyglądasz na swój wiek nie znaczy że myślą że wyglądasz na młodszą myślą że jesteś stara bo tak wyglądasz i nie wierzą że masz tylko 40 lat

Gość gość
Ja mam 27 lat i też chyba wygladam na młodsza bo sporo osob mowi mi na "ty", ale na 18 juz raczej nie wygladam bo rzadko mnie prosza o dowod, mysle obiektywnie ,ze wygladam na kilka lat mniej

Gość gość
myśl dalej

Gość gość
tylko śmieszy mnie, że kobieta koło 30stki myśli że wygląda na 18 x x sa takie osoby, i nie ma w tym nic smiesznego, wrecz przeciwnie... Jak ni ewierzysz, to obejrzyj sobie film Keith- tam babka co ma 30 lat gra nastolatke 17 letnia, i serio na taka wygląda... Mnie strasznie odmładzali do 30, jak miałam 18 lat to mi dawali np. 18, ale oczywiscie nei wszyscy, tyle ze to funkcjonuje jak ktos faktycznie was nie zna... Bo moi znajomi mi takich komplementów nie prawili nigdy, jak ktos mówi, co was zna ze nie wyglądacie na wiek tomoze byc tylko komplement .. u mnie to byla tragedia, jak np. chodziłam z dzieckiem 2,5 roku na rehabilitacje, miałam lat 27, i ta baba, jak sie do mnie odnosiła, potem sie okazało, ze myslała, ze mam 18 lat... Albo jak mnie ktos wyzwał od gówniary jak byłam po 30 (fakt, ze był juz półmrok), ale kto by sie cieszył... i kłopoty ze znalezieniem pracy, plus ze ludzie takie osoby biora za głupie

Gość gość
jak miałam 18 lat to mi dawali np. 18, x miało byc 28 w pierwszym...

Gość gość
daj fote to ocenimy starucho

Gość gość
Ale jesteście zazdrośni... a gość ma dużo racji, kiedy ludzie nie traktują was poważnie to jest wrecz wnerwiające, poza tym to, ze ktos mlodo wyglada nie jest rownoznaczne z byciem pięknością czy inną modelką co was tak boli? wszyscy tak staro wyglądacie?