W Szydło pokładamy nadzieję 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 Ja do rodziców oto, że nie stworzyli mi warunków, w domu awantury, kłótnie, bijatyki. O wyzwiska, których doznałam a do matki jeszcze oto, że przy swojej znajomej zrobiła mi awanturę o maturę i egzamin zawodowy oto, że nie zdałam a 4 lata do prywatnej szkoły chodziłam. Nawet pięć bo losowo jeden rok nie przeszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 rodzice to też głupce jak i ludzie zwykłe, spasuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowsky 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 Zutylizuj się niemęski pseudo transie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
his infernal majesty 1 Napisano Wrzesień 17, 2015 chyba o to że mnie nienawidzą ale nie powiedzą tego wprost jak wy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 Że nie głosowali na PiS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 najbardziej nie o to czego mi nie dali ale o to co zabrali. I o niesprawiedliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowsky 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 MAm żal do twoich tomaszku, że cię nie wyskrobali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach