Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia5432

Praca w Białymstoku

Polecane posty

Wiem, że o pracę ciężko, zwłaszcza o dobra pracę. Dlatego chcę z Wami podzielić się ciekawą ofertą, skierowaną głównie dla absolwentów uczelni, ale nie tylko. Praca w Białymstoku, w firmie z branży telekomunikacyjnej. Nie proponowałabym Wam tu, ale znajoma mnie ostatnio zaczepiła i powiedziała, że pracuje w ciekawej firmie, zachwalała, a co ciekawe, proponowała i mi, bo są teraz nabory. Jako, że mam dobrą pracę, Wam podrzucam link, może ktoś skorzysta www.tidesoftware.pl/o-nas/oferty-pracy Powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej !

Gość gość
ja kiedyś pracowałem dla jednego z operatorów na infolinii i nie wspominam tego najgorzej. lepiej być na przychodzącej niż na wychodzącej. zdecydowanie!!!

Gość gość
zgadzam się, a tak generalnie, to telekomunikacja i IT dają sporo miejsc pracy. Na tym blogu http://praca-podlaskie.pl/sytuacja-na-rynku-pracy-w-bialymstoku/ można znaleźć świeże oferty pracy, nie tylko dla Białegostoku, ale też innych mniejszych miast woj. podlaskiego. Jeśli chodzi o telekomunikacje to można tutaj dostać przyszłościowa prace jako specjalista czy inżynier, nie mam na myśli call center…