VenusHorizon44 183 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 15 Napisano 1 godzinę temu I jak tam, do rana nie śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 121 Napisano 1 godzinę temu A ja dzisiaj w końcu zrobiłem ostatnie w tym sezonie koszenie podwórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 183 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Audio Phil napisał: I jak tam, do rana nie śpisz? O 4 teraz idę spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Daniel86 napisał: A ja dzisiaj w końcu zrobiłem ostatnie w tym sezonie koszenie podwórka Grabisz liście? Bo mam trzy orzechy i zaczyna się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Tak Z Giną byś się nadał, bo ona nadal śpi I tak byście sobie wspólnie spali. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 54 minuty temu Nigdy nie sypiam po południu, ale to obejrzę i oczywiście "Lalka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 19 Napisano 40 minut temu 19 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Z Giną byś się nadał, bo ona nadal śpi I tak byście sobie wspólnie spali. Tak A skąd wiesz co ona robi tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 33 minuty temu 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: A skąd wiesz co ona robi tera Szklana kula wszystko widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1082 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Szklana kula wszystko widzi Chrapie w dzień i nocą chrapie bez wytchnienia po browarze gienek nie do przebudzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 21 minut temu 4 minuty temu, salix napisał: Chrapie w dzień i nocą chrapie bez wytchnienia po browarze gienek nie do przebudzenia Pozyskała blika i browary Licząc tutaj na fanfary Wciąż udaje nauczycielkę Odgrywając tutaj kusicielkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1082 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Pozyskała blika i browary Licząc tutaj na fanfary Wciąż udaje nauczycielkę Odgrywając tutaj kusicielkę Gienek jakoś nie porywa lecz seniorów wciąż zdobywa ledwo wdzięki swe pokaże już się schodzą dziadki w parze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 9 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach