Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmawiam z psem

Polecane posty

Gość gość

on próbuje odpowiadac , gadamy na kazdy temat pytam go o ales , a on odpowiada na swój sposób kiedy mi smutno on przyłaźi do mnie kladzie łeb na kolana i paczy w oczy i pyta co ci jest ?

Gość gość
jaki ciekawy ten twoj pies?czy on sie plotkami tez interesuje?

Gość gość
on się wszystkim interesuje :p

Gość gość
jak ja prowadze samochod to sobie spiewam i moj pies tes (spiewa/wyje) kocham go za to ze jest az tak muzykalny

Gość gość
Moj facet jak ja jestem w pracy a on ma wolne.Wysyla mi smsy,ze wlasnie powiedzial mojemu psiakowi,ze ja juz nie wroce i ,ze ona jest szczesliwa,ze ma mnie dosc :D:D:D:D albo,ze mowi jej,ze zarcie dzis nie przyjdzie :D:D:D: Bo on uwaza,ze ten pies traktuje mnie jak jedzenie jak ja przychodze od razu daje jej jesc hahah :D:D:

Gość gość
psy są kochane !! kazdy w sobie cos ma !

Gość gość
moj psiak jest najwspanialszym na swiecie,lubi sie ze mna wloczyc po p,arkach(chodzimy sobie nocami krasc k ,wiaty)zna wszystkie sklepy do ktorych jezdzimy na zakupy,siedzi grzecznie przed sklepem i czeka na mnie.jak jedziemy i widzi jakies ulubione miejsce to wyje jak wilk.dobranoc

Gość gość
z moim psem chodziło się na kartofle , jak nie było co do gara wsadzić , kopał pazurami i wykopywał ziemniory w deszczu w brudzie i zimnie :o jak sytuacja sie poprawiła juz nie musielismy krasc i zawsze bylismy razem , niestety odszedl w wieku 15 lat i bardzo to przezylam :(

Gość gość
Mój psiak uwielbia się calowac. Niestety zdaję sobie sprawę, że nie jest to zbyt higieniczne , wiec postanowilam jakos zadbac o jego paszcze i kupilam mu zel http://naporost.pl. Teraz zapach jest o wiele lepszy :P:P I bardzo lubi sie przytulac :)

Gość gość
Ten ostatni wpis to obrzydliwa nieudana reklama czegoś. Ps idiotko pies to nie człowiek i pies nie ma ani rąk ani ust!!! Psy Liza!!!! Idiotyczna reklama wymyślona przez idiotke. Zaraz tam napisze wiadomość że mają nieudacznika wynajetego do robienia reklamy!

Gość gość
moj psiulek rozmawia ze mna w czasie jazdy samochodem,ja mu mowie ze teraz pojedziemy do Basi w odwiedziny ,a on d--//u::/pka wierci bo wie ze tam beda zabawki i ze sie beda z nim bawili.