Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja jest popie

Macie jakąś OBSESJĘ?

Polecane posty

Gość Moja jest popie

Ja osobiście mam obsesję na punkcie moich włosów. Wpadłam prawie w załamanie nerwowe i depresje, gdy je ścięłam. Potem porównywałam, że każdy ma dłuższy i nie rozmawiałam z tymi mające dłuższe. I nadal tak mam. Taka dziwna jestem

Gość gość
Na punkcie pewnego faceta. Prześladuje go.

Gość prawictwo pospolite 195
w tej chwili nie .. ale roku temu miałem obsesje na punkcie wolfenstein enemy territory

Gość gość
Mam obsesję na punkcie swojego dziecka. Nie umiem nie spuszczać go z oczu

Gość gość
obsesyjnie mysle o moim bylym. Nie gnebie go, nie odzywam sie, ale spala mnie to od srodka od kilku miesiecy. To juz tyle mija od rozstania, ile bylismy w zwiazku. Nic mu zlego nie zrobilam, po prostu mial muchy w nosie i nic mu sie nie podobalo. A ja pokochalam. I teraz jazda, gdy tylko nie jestem w pracy, rano wieczorkiem po poludniu niekonczace sie przesladujace mnie obrazy, analizy, dokladnie pamietam kazda date, ktora miala zwiazek z nami - kiedy sie spotkalismy, co sie stalo, co powiedzial , jak moglam inaczej zareagowac itp. Totalna rozsypka i bez sensu, bo aniolkiem nie byl. W dodatku jestem w nowym zwiazku, ale chyba z niego uciekne bo nic nie czuje i ciagle obsesja nt bylego...

Gość gość
na punkcie włosów tez kiedyś miałam, jak obcięłam to nie mogłam sobie darować i też zwracałam uwagę u innych kobiet szczególnie na włosy. Dzisiaj juz tak nie mam, ale to dlatego że już nie eksperymentuję. Mam swój kolor, który do mnie idealnie pasuje i swoją długość. Końcówki podcina mi tylko siostra-fryzjerka, wiem że nigdy nie przesadzi.

Gość gość
Ja moich włosów już nigdy nie odzyskam :(