Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usuwanie żylaków jak długo dochodzi się do siebie po zabiegu

Polecane posty

Gość gość

Za dwa tyg mam mieć operacje żylaków i zastanawiam się ile dochodzi się do siebie czy od razu można wszystko robić czy raczej trzeba odpoczywać itp....mam zabieg na NFZ wiec nie będzie to robione laserem .Dam radę z samą z dwójką dzieci ?

Gość gość
nie bardzo, własnie kuzynka miała w poniedziałek robione i jeszcze leży, tzn juz tam troche chodzi ale ciężko, tydzień trzeba odcierpieć niestety

Gość gość
Mój mąż miał ostatnio, ale laserowo. 2 dni było ciężko mu ruszać noga i często polegiwał. Zwolnienie z pracy miał na 2 tyg. Po tym czasie już wszystko wróciło do normy. Będziesz miała ciężko sama z dwójką dzieci. Choć zależy jeszcze w jakim wieku, jeśli już same umieją zająć się sobą to nie powinno być tak źle. Jednak na te 2 pierwsze dni radzę postarać się o pomoc.

Gość gość
A czy jest szansa żeby mąż dostał opiekę na mnie chociaż przez te dwa trzy dni? Dzieci 2 i /6lat ale starszego trzeba dowiez do szkoly no i musze zabierać mała

Gość gość
Wiesz to zależy od zakładu. Ja wzięłam 2 dni urlopu kiedy mąż miał operowane. Twój mąż musi porozmawiać z przełożonym.

Gość gość
Ja mam termin za miesiąc , ale lekarz uprzedził ze przez ok 5 dni należy odpoczywać z nogą do góry a później ok 2 tyg nie dźwigać za bardzo nie chodzić niepotrzebnie itp

Gość gość
Ja miałam operowane obie nogi pierwsza było ok jakoś strasznie nie bolało druga po roku gorzej ale teraz jest ok pierwszy tydzień po jest najgorszy

Gość gość
Nie jest źle boli jak za długo się chodzi ale można wytrzymać najgorszy pierwszy tydzien