Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelaa11

Prezent dla narzeczonego

Polecane posty

Gość Angelaa11

Zbliża się dzień chłopaka i muszę coś kupić swojemu narzeczonemu. Tylko, że jakoś w tym rok szczególnie nie mam pomysłu. Nie chce mu po raz kolejny kupować perfum.. Ma ktoś jakieś propozycje? Widzieliście coś ciekawego ostatnio? Zakres pieniężny mnie nie dotyczy więc nawet jak macie upatrzone jakieś kosztowne rzeczy to podzielcie się śmiało :)

Gość gość
a co lubi robić

Gość gośćiara
Kup mu xboxa :D

Gość Angelaa11
Ma już playstation 3 :) Ma 29 lat więc chciałabym go zaskoczyć czymś hmm.. bardziej dojrzałym. Lubi podróżować, dbać o sylwetkę na siłowni, słuchać dobrej muzyki rockowej,, ale też klasycznej :) ale już komplet płyt ma i aż wysypują się z półki :)

Gość Amelia881
To może skórzany portfel albo drogi zegarek?

Gość Renia88
Ja mojego zabieram do restauracji, a potem miła niespodzianka na wspólny wieczór :) zakupiłam sobie skórzany strój do zabaw więc może i Ty tak zaskocz swojego :P

Gość Angelaa11
Nie no może z Madagaskarem nie przesadzajmy :P

Gość Angelaa11
A co sądzicie i teczce skórzanej na dokumenty? Panowie przydaje się?

Gość Dalinkata
Zegarek to zawsze dobry pomysł na prezent dla faceta. Jeśli szukacie takich markowych to polecam te zegarki Hugo Bossa na https://www.minuta.pl/f/hugo-boss:3711,e,110/zegarki,stf/ Bardzo ładne i idealne na taki prezent.

Gość gość
Najlepiej kup mu coś oryginalnego i praktycznego. Wiadomo,że faceci uwielbiają gadżety,więc ja postawiłabym np. na taką elegancką teczkę na dokumenty: http://www.dobiura.com/pl/p/Aktowka-teczka-konferencyjna-Leeds-A4-marki-Rillstab-kalkulator/227 torbę na laptopa,albo jakieś fajne głośniki/słuchawki,zależy co tam najbardziej lubi... Znasz go,więc na pewno wybierzesz coś fajnego.

Gość gość
Fajnym pomysłem na prezent dla faceta jest zmyslowa bielizna. Wbrew pozorom oni tez przywiązują do tego uwage. Ja ostatnio dalam swojemu facetowi bielizne z Anais Apparel i bardzo sie ucieszyl ;)