Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpopo

Nie umiem zaskoczyć mojego faceta

Polecane posty

Gość gośćpopo

Witam. Mam dziwny problem, nie umiem zaskoczyć mojego faceta w łóżku, wiem co chce zrobić, umiem to zrobić a i tak nie zrobię. Kupiłam erotyczna bieliznę, poszłam się odświeżyć ubrałam się w nią i stanęłam przed lustrem i padłam śmiechem, kiedy miałam wychodzić wróciłam się i chyba 10x się przebieralam, mój facet chce abym kupiła itd nie wie ze ją mam w szufladzie ale uciekam od tematu. Chce też żebym zrobiła kolacje niespodziankę, zrobiłam ale zanim wrócił z pracy zamieniłam ja na normalny obiad!! Kiedy ją szykowałam nakrycie na stółu śmiałam się, kiedy zorientowałam się która godzina posprzątałam ją.. Sama nie wiem czemu. Oboje lubimy ostre zabawy w łóżku kręci nas to od dawna wydaje mi się ze jest nam dobrze, ale chcę spełnić jego zachcianki, i nie wstydzę się wyjść do niego w takiej bieliźnie, wiec nie wiem skąd ten problem.

Gość gośćminimg
. A czy może mieć wpływ na to fakt ze wychowywałam się między chłopcami, większa część moich znajomych to faceci. Często było tak ze chodziłam z nimi na siłownię posiedzieć. Po żartować, nie mieli jakoś uprzedzeń ze nie mogą sobie pogadać o dziewczynach, brak tematu tabu traktowali mnie jak kolegę... I boje się ze ja teraz tak traktuje mojego faceta. Znacznie mniej się rozbieram, praktycznie wcale bądź sporadycznie, bielizny takiej tez nie założę. Bo przecież dla kolegow się takich rzeczy nie robi. Uwielbiam go, kocham naprawdę mocno. Ale może zaczęłam go traktować jako kumpla poprostu. Sama nie wiem.