Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weźcie się do roboty, a nie sobie jakieś fobie wymyślacie

Polecane posty

Gość gość
Małe miasto koło Poznania.

Gość gość
jeszcze ze skonczeniem szkoly był problem,liceum ledwo dociągnęłam,w okolicach matury byłam spanikowana,chciałam uciec od ustnej matury a jako jedna z nielicznych osób prezentacje robiłam sama,czytałam ksiązki,większość kupiła prezentacje,czytali tylko to co ktoś inny napisał a do książek nie zaglądnęli nawet a zdali lepiej ode mnie bo sie nie jąkali a ja tak :O więc kto tu jest leniwy :P ci leniwi cwaniacy mają wlasnie najlepiej,wszystko im sie udaje załatwić potem studia,kolejny stres,poddałam sie i zawaliłam

Gość gość
dziś a ty jesteś jeszcze gorszy leń niz dyslektyk, bo bez pracy. w dodatku nielubiany wyrzutek społeczny :O ludzie jak można cierpieć z powodu powierzchownych ocen i samemu robić dokładnie to samo? przyjrzeliście sie sobie choć troche bo to naprawde smutne

Gość gość
Wejdź sobie na OLX i poszukaj pracy wybierając Poznań i ,,praca na produkcji".Jest tam mnóstwo ofert pracy(wiem bo sam przeglądałem) które oferują agencje pracy tymczasowej.W agencjach rekrutacje są łatwe i najczęściej biorą każdego do pracy.

Gość gość
Wejdź sobie na OLX i poszukaj pracy wybierając Poznań i ,,praca na produkcji".Jest tam mnóstwo ofert pracy(wiem bo sam przeglądałem) które oferują agencje pracy tymczasowej.W agencjach rekrutacje są łatwe i najczęściej biorą każdego do pracy.